Rize'nin En Çapkın Yaşlı Adamı

Rize'nin En Çapkın Yaşlı Adamı
82 yaşında olan ve Rize'nin en yaşlı internet abonesi konumunda bulunan vatandaş, çapkınlıkta sınır tanımıyor. Çapkın vatandaş, Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal'dan kendisine internetten sevgili bulmasını istedi.

Rize’nin en yaşlı internet abone sahibi olan 82 yaşındaki İbrahim Saraç, Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal'dan internet üzerinden sevgili bulabilmek için teknik destek istedi.

Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal, Rize’nin en yaşlı internet abonesi olan İbrahim Saraç’ı (82) evinde ziyaret ederek Saraç ile sohbet etti. Basın mensuplarının da takip ettiği ziyaret sırasında Saraç esprili kişiliği ile misafirlerine neşeli anlar yaşattı.

RİZE’NİN EN YAŞLI İNTERNET ABONESİ NETTE SEVGİLİ ARIYOR ... BULAMAYINCA MÜDÜRDEN DESTEK İSTİYOR...

Zaman zaman internette sevgili aradığını ancak beceremediğini belirten Saraç, müdürden teknik destek istedi. İnterneti bulana dua eden yaşlı internet kullanıcısı, “Facebook kullanıyor musun” sorusuna “O işleri karıştırmayın, hanımım burada" şeklinde cevap verirken internette zaman zaman güzel hanım aradığını belirterek, "Bir türlü bulamadım 8 yıldır internet kullanıcısıyım. Bilgisayarda arada sevgililer çıkıyor, onlara bakıyorum. Sevgilisiz duramam" dedi.

ibrahim-sarac-rize.20120718161735.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ