Rize'nin En RENK'li İşadamları

Rize'nin En RENK'li İşadamları
Rize’nin iş adamlarından Vali Ersin Yazıcı’nın başlattığı RENK Projesine büyük destek…

Rize Valiliği tarafından yürütülen Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi'ne (RENK) bir destek de MÜSİAD Rize Şubesinden geldi.

Proje kapsamında Rize’de başlatılan seferberliğe MÜSİAD Rize Şubesi, 7 okulun kütüphanesine kitap bağışı, bu okulların her birindeki kitap okuma saatlerine iştirak ve iki okulda söyleşiye katılarak destek oldu. Başkan Mahmut Dabak ile yönetim kurulu üyeleri, üç gün boyunca RENK projesine katılarak, projeye büyük katkı sağladı.

rize-musiaddan-renk-projesine-destek-6.jpg

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve yönetim kurulu üyeleri, eğitim komisyonunun organizasyonu ile; Rize Merkez’de 3 İlkokul, 3 Ortaokul ve 1’de Lise olmak üzere toplam 7 okulun kütüphanesine 100'er adet kitap hediye ettiler, sınıflardaki kitap okuma saatlerine katıldılar ve öğrencilerle söyleşi programları yaptılar.

rize-musiaddan-renk-projesine-destek-3.jpg

RENK Projesi ve MÜSİAD'ın projeye desteği hakkında bir açıklama yapan Başkan Dabak, "Eğitim MÜSİAD olarak her zaman bizimde önceliğimiz olmuştur. Bu anlamda Rize Valiliği tarafından başlatılan kampanyaya destek sadece okullarda söyleşi programları ve okuma saatlerine katılarak olmaz, bu yeterli değil. Annelerin, babaların da ellerinden kitabı hiç düşürmemesi gerekiyor. Rize'de uygulanan en önemli projeye MÜSİAD olarak elbette güçlü şekilde destek vermemiz gerekiyordu ve öyle yaptık." dedi.

rize-musiaddan-renk-projesine-destek-5.jpg

Dabak, projeye desteklerinin bununla sınırlı kalmayacağını, bundan sonra her bir MÜSİAD yöneticisinin ayrı ayrı okullardaki kitap okuma saatlerine katılarak söyleşi programları yapacağını, bu etkinliklerin projenin başarıya ulaşana kadar devam edeceğini söyledi.

rize-musiaddan-renk-projesine-destek-2.jpg

rize-musiaddan-renk-projesine-destek-4.jpg

rize-musiaddan-renk-projesine-destek-7.jpg

rize-musiaddan-renk-projesine-destek-1.jpg