Rize'nin Fahri Hemşehrisi Şefik Aygöl, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığına Atandı

Rize'nin Fahri Hemşehrisi Şefik Aygöl, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığına Atandı
2012 - 2015 yılları arasında 3 yıl görev yaptığı Rize'den gözyaşlarıyla uğurlanan Rize'nin Fahri hemşehrisi ve gönüllü temsilcisi Şefik Aygöl, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Şefik Aygöl, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Rize’de Vali Yardımcılığı ve Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde bulunan ve “Rize Fahri Hemşehrilik Beratı” takdim edilen Rize’nin gönüllü temsilcisi İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Şefik Aygöl, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

2012 yılında Şanlıurfa Akçakale Kaymakamlığından Rize’ye Vali Yardımcısı olarak atanan ve 3 yıl görev yaptığı Rize’de son bir yılını hem Vali Yardımcısı hem de Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde bulunan ve 2015 Mülki İdare Kararnamesi ile Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Şefik Aygöl, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Aygöl’e Rize’den ayrılırken Rize İl Genel Meclis üyelerinin ortak kararı ile dönemin İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı tarafından 'Rize Fahri Hemşehrilik Beratı' takdim edilmişti.