Rize'nin Gönül Elçilerinden Sevgi Dolu Ziyaret

Rize'nin Gönül Elçilerinden Sevgi Dolu Ziyaret
Rize Gönül Elçileri Dernek Başkanı ve Koordinasyon Birimi Üyeleri, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.

Rize Gönül Elçileri Dernek Başkanı Pembe Gezmiş beraberinde Başkan Yardımcısı Mücella Sadıkoğlu, Rize Gönül Elçileri Koordinasyon Biriminden Güler Temur, Evrim Koloğlu Keser  ve Üyelerden Ramazan Kopuz, Mukaddes Usta, Nilüfer Eman ile Başkan Kasap’ı, Rize Belediye Başkan ıProf. Dr. Reşat Kasap’ı makamında  ziyaret etti.

Dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Başkan Kasap’a bilgi veren Rize Gönül Elçileri Dernek Başkanı Pembe Gezmiş, Mahalli İdareler seçimlerinde Türkiye birinciliği elde eden Rize Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap’ı tebrik etti.

Belediye Başkanı Kasap ise;  gönül elçilerineı ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.  Başkan Kasap, “Gönül elçiliği bir insanın maddi karşılık beklemeden yaptığı gönül işidir.  Toplum yararına yakın çevresi dışındaki bireylerin,  yaşam kalitesini yükseltmek için sorumlu vatandaş kimliği yansıtan, siz ve sizler gibi gönüllü insanları tebrik ediyorum” dedi.

gonul-elcilerinden-sevgi-dolu-ziyaret-1.jpg