Rize'nin Gönül Elçilerinden Vali Yazıcı'ya Ziyaret

Rize'nin Gönül Elçilerinden Vali Yazıcı'ya Ziyaret
Rize Gönül Elçileri Derneği Üyeleri, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Rize Gönül Elçileri Derneği'nin yakın zamanda seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Hatice Semiz, Vali Yazıcı’yı ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Yeni yönetimimizi Sayın Valimizle tanıştırmak istedik" dedi.

BİR GÖNÜL PROJESİ

Kabulünden dolayı Vali Yazıcı'ya teşekkür eden Semiz, "Rize için göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz. Derneğin yapacağı etkinliklerde görüş ve önerilerinizi almaktan onur duyacağız. Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi toplum olarak el birliği, güç birliği ve en önemlisi de gönül birliği ile yardıma ve desteğe muhtaç insanlara el uzatılan büyük bir kardeşlik hamlesidir. Gönüllü faaliyetler birlik ve beraberliği artırır. Gönül Elçiliği toplumsal kalkınmada kaynaşmanın adıdır. Hiçbir yaptırımı olmayan aidatı bulunmayan yurt çapında başlatılan bir gönül işidir.  Bu proje ile halkın sosyal sorunlara ilişkin olarak farkındalığının artırılması ve sosyal sorumluluğunun geliştirilmesi hedefleniyor. Artan gönüllü sayısı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz " dedi.

rize-gonul-elcileri-dernegi-uyeleri,-vali-ersin-yaziciyi-makaminda-ziyaret-etti-1.jpg

VATANDAŞA HİZMET ETMEK

Yeni Yönetim Kurulu'na başarılar dileyen Vali Yazıcı, "Kimimiz seçilerek, kimimiz atanarak bulunduğumuz yerlere geliyoruz. Ama hepimizin ortak bir görevi ve amacı var. O da vatandaşa hizmet etmek "diye konuştu.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yazıcı, "Bu gönüllülük ruhunu yaşatmak için kendisine görev yükleyen bu kardeşlerimizi yürekten kutluyor ve bu yolda kendilerine her zaman destekçi olacağımızın bilinmesini istiyorum "dedi. 

BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLER

Türkiye'de başlatılan ve Rize'de de hayata geçirilen Gönül Elçileri Projesi'nin destekçilerinin, yalnızca devlet olmadığını ifade eden Vali Yazıcı, "Projenin en güçlü destekçileri de sivil toplum kuruluşlarımız. İnsanoğlu her şeyin en iyisine ve en güzeline layık. Bizler de bunun için buradayız. Hepimizin ortak amacı, zor durumdaki insanımıza, bizlere ihtiyacı olan vatandaşlarımıza şu anki hayatlarından daha yaşanabilir hayatlara kavuşabilmeleri için yardım elimizi uzatmak. Bizi biz yapan değerleri yaşattıkça sevgiyi, şefkati, merhameti paylaştıkça gücümüzün artacağına ve tam bir 'Gönül Elçisi' olacağımıza inanıyorum. En önemlisi toplumun en büyük ihtiyacı olan sevgiyi paylaştırabiliyorsunuz. Bu muhteşem projeye gönül veren herkesi kutluyorum. Rize Gönül Elçilerine yaptığınız bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni seçilen yönetim kurulu başkan ve üyelerine de başarılar diliyorum. Sizlerin öncülüğünde, devletimizin sıcak eli her yere ulaşsın, daha iyi bir gelecek inşa edelim." şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyarete Vali Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Esra Alemdaroğlu, Dernek Başkanı Hatice Semiz, Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Dabak, Mahir Polat Aşık, Mücella Sadıkoğlu, Zikrullah Alperen, Nedim Turanlı, Özlem Sevda Sandallı, Huzeyfe Keskinkılıç katıldı.

rize-gonul-elcileri-dernegi-uyeleri,-vali-ersin-yaziciyi-makaminda-ziyaret-etti-2.jpg