Rize’nin Gönül Evladı Avcı, Aday Adaylık Sürecini Değerlendirdi

Rize’nin Gönül Evladı Avcı, Aday Adaylık Sürecini Değerlendirdi
AK Parti Rize Eski İl Başkanı Muhammed Avcı, katıldığı canlı yayın programında aday adaylık süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Rize Eski İl Başkanı ve Rize Milletvekili aday adayı Muhammed Avcı, Rize’yi yeni bir rekorla Türkiye birincisi yapmak için çalışacaklarını söyledi.

Avcı, genel merkezinde onayını alarak aday adayı olduğunu belirterek, “3 buçuk yıldır il başkanı olarak görev yapıyorum. 2009 yılından bu yana aralıksız teşkilatımızla birlikte mücadele ettik. Pek çok kampanyanın içinde olduk. Süreç başladığı andan itibaren saha koşullarından bize gelen talepler ve teşkilatımızdan bize gelen tazyikler neticesinde aday adayı olduk. Genel merkezimizde açıklama yapmıştı. İl başkanları genel merkezden izin almadan hiçbir şekilde istifa etmeyecek diye. Dolayısıyla biz genel merkezimizle de istişarelerimizi tamamladık. Gerekli görüşmeleri tamamladık. O görüşmelerin akabinde de buradaki STK’lar, vatandaşlarımız ve teşkilat mensuplarımızla yaptığımız istiareler neticesinde böyle bir kararın daha hayırlı olacağı kanaatine vardık.

Şu anda aday adayıyız. Cenabı hak nasip eder milletimizde teveccüh gösterirse ve milletvekilliğine ulaşırsak Rize’yi en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyoruz. Uzun zamandır siyasetin içindeyim. Rize’yi baştan sona biliyorum. Dolayısıyla Rize’nin sorunlarını da bilen birisiyim.  Bu vesileyle de böyle bir yola çıkmayı uygun gördük. Genel merkezimiz de onay verdi. Bugün saat 14:00’da aday adaylık müracaatımızı gerçekleştireceğiz.” dedi.

“Rize’yi yeni rekorlarla birlikte Türkiye birincisi yapmak istiyoruz.”

b6256423-dddd-4182-911f-0b50627c7ac2.jpeg

Aday adaylık sürecinde çalışmalarına ara vermeyeceğini kaydeden Avcı, “Vatandaşlarımızla olan temas noktamıza bir kesinti gelmesini istemiyoruz. Ben şu andan itibaren çalışmaya başlayacağım. Hemşerilerimizle birlikte olmaya devam edeceğim. Adaylık sürecinde de bir netleşme olduğu takdirde ona göre yol haritamızı ortaya koyacağız. Aday arkadaşlarımızla ve teşkilatımızla birlikte iyi bir çalışma yaparak Rize’yi yeni rekorlarla Türkiye birincisi yapmayı arzuluyoruz.” dedi

“Her şeyden önce teşkilatımıza layık olmaya çalışacağım”

Avcı, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla çalışacağını belirterek, “Eğer milletvekili adayı olursak ve seçilirsek. Teşkilatın içinden çıkarak geldim. Her şeyden önce teşkilatımıza layık olmaya çalışacağım. Ondan sonrada zikredeceğim en önemli konu ise seçildiğimiz takdirde ak parti Rize İl başkanlığı yapmış olmama rağmen bütün hemşerilerimizin yani CHP’lilerin de MHP’lilerin de Saadet partilerinin de yani  ideolojik olarak bütün farklı grupların fikrine özellikle özen göstermeye gayret edeceğim. Onları da temsil etmek adına bir gayret içinde olacağımızın altını özellikle altını çiziyorum.” dedi.