Rize'nin Gözü Batuhan ve Giray'da

Rize'nin Gözü Batuhan ve Giray'da
Ç.Rizespor, Bursaspor ve Trabzonspor’dan iki oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmanın peşinde…

Süper Ligde ilk devrenin sona ermesine kısa bir süre kala gözler transfere çevrildi. 5 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Ligde ilk sezonunu geçiren Ç.Rizespor, defansa ve forvete takviye yapacak. Yeşil Mavililerde hedef Bursaspor'un genç golcüsü Mustafa Batuhan Altıntaş ile  Trabzonspor'da forma şansı bulmakta zorlanan defans oyuncusu Giray Kaçar.

Ç.Rizespor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın sezon başında kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak transferi gerçekleşmeyen Bursaspor’un genç golcüsü Mustafa Batuhan Altıntaş için Bursaspor`un kapısını bir kez daha çalacak. Uche Kalu ve Kweuke’nin gol yollarında etkisiz kalmasından dolayı forvet sıkıntısı yaşayan Çalımbay`ın Batuhan`ın transferinde oldukça ısrarcı olduğu öğrenildi. 

mustafa-batuhan-altintas.jpg

Trabzonspor da forma şansı bulamadığı için huzursuzluğa yol açan takım kaptanlarından Giray Kaçar'ın devre arasında gidecek oyuncular arasında ilk sırada yer aldığı öğrenildi. Sezon başında Rusya'ya transfer olacağı gündeme gelen ancak söz konusu dönemde yapılan görüşmelerden sonuç çıkaramayan savunma oyuncusunun devre arasında tekrar Rus kulüpleriyle görüşmelere başlayacağı belirtildi. Giray'ın yurt dışına transferinin gerçekleşmemesi halinde ve yönetim kurulu ile yapacağı görüşmede sonuç elde edememesi durumunda, sürekli forma giyebileceği bir takımda oynamak istediğini yönetime ileteceği öğrenildi.

Yeşil-Mavililer’de özellikle savunmaya ciddi takviyeler yapmak isteyen teknik direktör Rıza Çalımbay’ın yönetime Giray Kaçar’ın ismini verdiği belirtildi. Trabzonspor’la bir görüşme yapacak olan Giray’ın anlaşma sağlayamaması durumundan Ç. Rizespor’a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.