Rize'nin Hayatı Her Geçen Gün RENK'leniyor

Rize'nin Hayatı Her Geçen Gün RENK'leniyor
Rize’de kamu kurum ve kuruluşlarının Renk Projesine destekleri devam ediyor.

Rize Vali Yardımcısı Mehmet Özer, Vali Yardımcısı İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl, İl Özel İdaresi personeli ile birlikte, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek ise müdürlük personeliyle RENK Projesine destekte bulundu.

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-8.jpg

Rize Valisi Ersin Yazıcı öncülüğünde Rize İl Milli Eğitim İl Müdürlüğünün başlattığı ve öğrencilerin milli, manevi, kültürel değerler ışığında akademik başarılarını yükselterek hayata ve üst öğrenime hazırlanmasını amaçlayan RENK projesine olan kitap okuma saatine destekler devam ediyor.

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-7.jpg

Rize Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi’nde okuma saatine; Vali Yardımcısı  İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl, Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Lale Özdem, Yol ve Ulaşım Müdürü Yasin Kavzoğlu, Plan Proje-Yatırım ve İnşaat Müdürü Abdülkadir Uzunoğlu, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Serkan Akşan katıldı.

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-6.jpg

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-10.jpg

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-11.jpg

Okuma saatinde farklı sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Aygöl ve birim  müdürleri 40 dakika süren bu etkinlikten sonra konferans salonuna geçerek soru cevap şeklinde geçen keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Renk projesinin adına yakışır bir şekilde renkli anların gerçekleştiği sohbet sonrası öğrenciler daha çok görüşmek istediklerini belirterek beğenilerini ifade ettiler.

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-5.jpg

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-9.jpg

Proje kapsamında kamu-kurum ve kuruluşlarının temsilcileri haftanın belirli günleri okullara giderek bir saat öğrencilerle birlikte kitap okumaya devam ederken, kitap okumayı teşvik etmek amacıyla Vakıflar İlkokulu öğrencilerini ziyaret eden Vali Yardımcısı Mehmet Özer, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek ve personeli, öğrencilerle birlikte kitap okuyarak projeye destek verdi.

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-1.jpg

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-4.jpg

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-2.jpg

rizede-renk-projesi-devam-ediyor-3.jpg