Rize'nin İlkel Hava Yolu Fotoğrafı Dünyada Yarışıyor!

Rize'nin İlkel Hava Yolu Fotoğrafı Dünyada Yarışıyor!
Anadolu Ajansı (AA) Rize İl Sorumlusu Muhittin Sandıkçı’nın vatandaşların yol sorunu nedeniyle ev ve arazilerine ilkel teleferikle ulaşmasını görüntülediği fotoğraf, AA "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tüm dünyada yarışacak.

Anadolu Ajansının (AA) web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde mayıs ayının fotoğraf ve videolarını seçmek için oylamalar başladı.

AA Rize İl Sorumlusu Muhittin Sandıkçı’nın Dağınıksu Mahallesi`nde 4 aile ve arazi sahiplerinin yol olmadığı için araçla gidilemeyen ev ve arazilerine ilkel yöntemlerle kurulan teleferikle ulaşımını sağladığı habere ait fotoğraf AA’nın binlerce fotoğrafı arasından "Yılın Fotoğrafları" oylamasında yer aldı.

Oylamada Türkiye'de haber kategorisindeki 10, Türkiye'de yaşam kategorisindeki 21, Türkiye'de spor kategorisindeki 19, dünyada haber kategorisinde 14, dünyada yaşam kategorisinde 24 ve dünyada spor kategorisinde 8 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafları", 2 kategoride 11 video arasından "Ayın Videosu" seçilecek.

Oylamalar, "http://photovideorate.aa.com.tr" internet adresi üzerinden 7 Haziran Salı günü 17.00'ye kadar sürecek.

muhittin-sandikcinin-fotografi-aa-yilin-oylamasinda.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.