Rize’nin ‘Kale’si Çöktü!

Rize’nin ‘Kale’si Çöktü!
Rize’nin kalesi üç haftada çöktü!

PTT  1. Ligde ilk 9 haftada 20 puan toplayan ve kalesinde sadece 6 gol gören Rizespor,  sonraki 3 haftada ise sadece 2 puan toplarken, 6 gol yedi.

3 haftadır galibiyete hasret kalan PTT 1. Ligdeki temsilcimiz Ç.Rizespor, son galibiyetini 9. Haftada Konya deplasmanında 3-1 ile alırken daha sonra biri deplasman 2’si evinde olmak üzere oynadığı 3 karşılaşmada ise galibiyetle tanışamadı. Yeşil Mavililer bu dönemde K.Erciyesspor ile 2-2 berabere kalırken Adanaspor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve son olarak evinde zirvenin bir başka adayı Karşıyaka ile 2-2 berabere kalarak galibiyet özlemine son veremedi. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 4 gol gönderen temsilcimiz ligin ilk 9 haftasında kalesinde gördüğü gol sayısı kadar golü ise son 3 karşılaşmada kalesinde gördü.

Temsilcimiz ayrıca evindeki son galibiyetini 5. Haftada Samsunspor’a karşı alırken Rize’de oynadığı son 3 karşılaşmada ise taraftarına galibiyet sevinci yaşatamadı. Yeşil Mavililer, bu karşılaşmalarda Denizlispor, Kayseri Erciyesspor ve Karşıyaka ile berabere kalarak zirve yolunda önemli puan kayıpları yaşadı.