Rize’nin Kızları Buldozer Gibi Ezdi Geçti

Rize’nin Kızları Buldozer Gibi Ezdi Geçti
Hentbol Bayanlar Süper Liginin 2. Haftasında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulubü, Bursa deplasmanında Bursagücü Gençlik ve Spor Kulübüne plakayı yazdı ve liderliğe yükseldi.

Hentbol Bayanlar Süper Liginin 2. Haftasında, Bursagücü Gençlik ve Spor Kulübüne konuk olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, karşılaşmadan 36 sayı farkla 17–53 galip ayrılarak 2 puanı hanesine yazdırdı ve liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Hentbol Bayanlar Süper Liginde, normal fikstüre göre, Maltepe Belediyespor ile karşılaşması gereken Ardeşen GSK, hafta içi Maltepe Belediyespor’un Hentbol Süper Lig haklarını Bursagücü Spor Kulübüne devretmesi nedeni ile karşılaşmayı da Bursagücü ile oynadı.

İstanbul Pendik Kurtköy Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmanın ilk yarısını da Ardeşen GSK 28–5 önde tamamladı. Bu sonuçla puanını 4’e yükselten Ardeşen GSK, 38 sayılık averajla liderlik koltuğunun da yeni sahibi oldu.

BURSAGÜCÜ: Seda Düşmez, Nebahar Sönmez 3, Yasemin Güllüklü, Burcu Çevik 1, Hüvviye Yıldız 2, Merve Arın 9, Eda Kurt, Burçin Kaya 2

Teknik Direktör: Osman Güner

ARDEŞEN GSK: Berna Zor (Aycan Taş), Duygu Özakaydın (9), Kübra Şen (9), Perihan Topaloğlu (7), Neslihan Yakupoğlu (12), Özlem Sürek (5), Fatmagül Sakızcan (10), Aslı İskit (1), Olga Vashchuk

Teknik Direktör: Hikmet Vurgun

BAYRAM VE MİLLİ ARA

Haftayı galibiyetle kapatarak, liderlik koltuğuna oturan Ardeşen GSK, Bayram Tatili ve Milli Takım Kampı kapsamında bir sonraki maçını 19 Ekim Pazar Günü, Antalya deplasmanında Muratpaşa Belediyespor ile oynayacak. Bu nedenle Ardeşen GSK oyuncuları 6 Ekim Pazartesi gününe kadar tatile girecek.
6 Ekim’de Muratpaşa Belediyespor hazırlıklarına başlayacak olan temsilcimiz, idmanlara Şevki Demiroğlu ve Osman Nuri Yazıcı gözetiminde çıkacak. Teknik Direktör Hikmet Vurgun ise, aynı gün başlayacak olan A Milli Takım Kampında yer alacak.