Rize'nin Mülki İdare Amirleri Toplandı!

Rize'nin Mülki İdare Amirleri Toplandı!
Rize Valisi Nurullah Çakır başkanlığında 2014 yılının ilk Mülki İdare Amirleri toplantısı gerçekleşti.

2014 yılının ilk Mülki İdare Amirleri toplantısı Vali Çakır’ın başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda Vali Yardımcıları ile İlçe Kaymakamları hazır bulundu.

Rize’deki sosyal, ekonomik ve toplumsal gelişmelerin görüşüldüğü, mülki idarenin büyük bir hassasiyetle yakından takip ettiği aylık Kaymakamlar toplantısı Vali Nurullah Çakır’ın başkanlığında yapıldı.    İlimiz ile ilçelerinde devam eden ve bundan sonra ihtiyaç duyulan yatırımlarla ilçelerdeki KÖY-DES Projeleri de değerlendirilirken, ilçelerdeki projelerin takip edilerek, işlerin zamanında tamamlanmasının üstünde duran Vali Çakır, devlet yatırımlarının gerektiği gibi vatandaşın hizmetine sunulması için hassasiyetle davranılmasını istedi.

rizenin-mulki-idare-amirleri-toplantisi-yapildi-1.jpg

Toplantıda,  2013 yılının genel bir değerlendirmesini yapan ve 2014 yılında da yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Çakır, İl ve İlçelerde yapılan yatırımların kısa sürede ve verimli bir şekilde sonuçlanmasını, vatandaşlara yapılan her hizmetin en iyi şekilde yapılması gerektiğini belirtti. Vali Nurullah Çakır esas olarak 2013 yılındaki yatırımlarımızın genel bir değerlendirmesini, bunun yanında iş birliği ve koordinasyonu gerektiren hususları gözden geçirdiklerini ifade etti.

Toplantıda daha sonra Vali Yardımcısı Ümit Hüseyin Güney tarafından 2013 yatırımlarının genel durumu, devam eden yatırımların sektörel dağılımları, gerçekleşme oranları, ödenek durumları hakkında açıklamalarda bulunuldu.