Rize’nin Satranç Şampiyonları Belirleniyor

Rize’nin Satranç Şampiyonları Belirleniyor
Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilcisi Ersoy Ustaoğlu, 09-10 Aralık ve 16-17 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak yarışmalarla birlikte Rize’nin satranç şampiyonlarının belirleneceğini söyledi.

Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilcisi Ersoy Ustaoğlu, Türkiye Satranç Federasyonunun 2017-2018 Etkinlik takviminde yer alan Rize Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Yarışmasının 09-10 Aralık 2017 tarihlerinde,e Rize Küçükler İl Birinciliği Satranç Yarışmasının ise 16-17 Aralık 2017 tarihlerinde Rize Gençlik Merkezi’nde yapılacağını kaydetti.

Satranç Federasyonu Rize İl Temsilcisi Ustaoğlu, Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilciliği ile GHSİM tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek olan turnuvalarda yıldızlar kategorisinde 13-18 yaş aralığındaki sporcuların, küçükler kategorisinde ise 7-12 yaş aralığındaki sporcuların yarışabileceğini belirtti.

Her yaş grubunun kız erkek ayrı ayrı yarışacağı turnuvaya katılıp tamamlayan tüm sporcuların 20-26 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya Kemer’de düzenlenecek olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’na doğrudan katılım hakkı elde edeceklerini kaydeden Ustaoğlu, “Turnuvaya dair detaylı bilgiler, turnuva yönergesi ve turnuva kayıt sayfası Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilciliğinin resmi internet sitesi olan http://rize.tsf.org.tr adresinde yayınlanmıştır. Yıldızlar İl Birinciliği için son kayıt tarihi 07 Aralık 2017, Küçükler İl Birinciliği için son kayıt tarihi ise 14 Aralık 2017 olarak belirlenmiştir.” diye konuştu.