Rize'nin Sorunları Çığ Gibi Büyüyor

Rize'nin Sorunları Çığ Gibi Büyüyor
MHP Rize milletvekili adayları Zeki Mayi, Fatma Sancaktutan ve Ömer Kanburoğlu, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneğinde toplantı düzenledi.

Zeki Mayi, burada yaptığı konuşmada, "Son beş yıldır hükümet çay fiyatını bütün açıklamalara rağmen kendisi belirliyor. Adeta çayda kendisi çalıp, kendisi oynuyor. Destekleme bedellerinde ise 5 kuruşluk bir artış yapılmış. Göstergeler çay üreticisinin Seçim olmasına rağmen mağdur olacaktır. Son yıllarda yapılan artış bunu gösteriyor" dedi.

Rize'nin "başbakanlar ili" olduğunu ifade eden Mayi, "Eski başbakan Mesut Yılmaz'ı Rize iyi değerlendiremedi. Mevcut Başbakan Tayyip Erdoğan'dan da yeterince faydalanamıyoruz. Türkiye'de Organize Sanayi Bölgesi olmayan tek iliz. Rize'nin dünden bugüne sorunları çığ gibi büyüyor. Yöremize getirilecek birçok proje rafa kaldırılmış durumda. Rize'de insanlar 'Başbakanımız var' sözleriyle kandırılmıştır. Eğer yeterince değerlendirilseydi bugün Rize çok daha ileride olabilirdi" diye konuştu.

Fatma Sancaktutan ise, bayanların her işte başarılı olduğunu ifade ederek,

"Meclise de önemli güç katacağımıza inanıyorum. Her işin mutfağında kadınımız var. Çalışmayı üretimi kadın yaparken vitrinde erkek boy gösteriyor. Bu dönem bayan vekillerin başarıda önde alacağına inanıyorum" dedi.

Ömer Kanburoğlu ise MHP'nin genel politikaları ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.