Rize'nin Ulaşım Sorununu Çözeceğiz

Rize'nin Ulaşım Sorununu Çözeceğiz
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Zelkif Akgül, Gündoğdu ve Bozukkale mevkiinde seçim çalışmalarda bulundu.

Akgül, Çalışmaları sırasında projelerini anlatmaya devam ederken minibüs ve taksi esnafına yeni hatlar açacaklarını, minibüs ve taksi esnafını havadan raylı sisteme ortak edecekleri söyledi.

Akgül yaptığı açıklamada, 'Biz yaptığımız projelerle tüm halkı kucaklamaya ve hizmet etmeye talip olduk. 53 proje ile yola girdik. Biz bu projeleri yaparken herkesi tam manası ile memnun edemeyiz. Fakat olabildiğince az sıkıntı ile mağduriyet yaratmadan hizmet üretme derdindeyiz. Bizim en çok beğenilen projelerimizden biri olan havadan raylı hafif metro sistemi Rize nin ulaşım sorunu ve trafiğine çok ciddi çözüm olacak.

02.20140225120505.jpg

Akgül Bu proje halk tarafından çok beğenildiğini belirterek, minibüs esnafı ve taksi esnafı mağdur olabileceğini düşünüyor. Biz onları da mağdur etmeyeceğiz. Hem minibüslere yeni hatlar açacağız hem de minibüs ve taksi esnafını havadan raylı sisteme ortak edeceğiz. Böylece hem şehirde yeni hatlar ile şehir büyüyecek, hem herkes kazanacak, hem de ulaşım çeşitlenip rahatlayacak.Minibüslere yeni ring hattı oluşturup.Şehir içi Cumhuriyet ve Atatürk caddelerinden geçişlere bir çeki düzen vereceğiz.' şeklinde ifadeler ile ulaşım sorununun çözümünü özetledi.