Rize’nin Ulaşım Yatırımları Değerlendirildi

Rize’nin Ulaşım Yatırımları Değerlendirildi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı başkanlığında Rize Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Rize’nin ulaşım yatırımları değerlendirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize İl Başkanı İshak Alim ve Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti. Başkan Kasap misafirlerini makamında ağırladı.

Daha sonra Belediye Encümen salonunda Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünün Rize’deki ulaşım projelerinin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Encümen salonunda yapılan istişare toplantısına Karayolları 103. Şube Şefi Ercan Çiçek, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Arıcı ve Saffet Kopuz ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Oğuz Hut da katıldı.

Toplantıda yürütülen ve projelendirilen karayolu projelerinin değerlendirilmesi yapıldı. Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, proje çalışmaları hakkında encümen salonunda brifing verdi.

rize’nin-ulasim-yatirimlari-degerlendirildi-(1).jpgrize’nin-ulasim-yatirimlari-degerlendirildi-(3).jpgrize’nin-ulasim-yatirimlari-degerlendirildi-(4).jpgrize’nin-ulasim-yatirimlari-degerlendirildi-(6).jpg