Rize'nin Yeni Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Temel Göreve Başladı

Rize'nin Yeni Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Temel Göreve Başladı
Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığından Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Yasin Temel, görevine başladı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin, 5 bin 75 adli ve 351 idari hakim ve savcıyı kapsayan adli ve idari yargı yaz kararnamesi ile Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adem Amaç, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atanırken Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına ise Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Temel atandı.

Rize’nin yeni Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Temel, yeni görevine başladı.

Ağır Ceza Reisi Yasin Temel, aynı zamanda Rize Adalet Komisyonu Başkanlığı ve İl Seçim Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütecek.

YASİN TEMEL KİMDİR?

1987 Erzurum doğumludur. Marmara Üniversitesi 2009 mezunudur. Sırasıyla Şanlıurfa Halfeti, Kocaeli Kandıra ve Kocaeli Hakimliklerinin ardından Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevinde bulundu. 2022 Yaz Kararnamesi ile Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı.

Temel, evli ve ikiz çocuk babasıdır.

yasin-temel-rize-agir-ceza-mahkemesi-baskani-3.jpgyasin-temel-rize-agir-ceza-mahkemesi-baskani-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum