Rize'nin Yeni Emniyet Müdürü Çakıcı Geliyor

Rize'nin Yeni Emniyet Müdürü Çakıcı Geliyor
Rize’nin Yeni Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize’deki yeni görevine başlıyor.

Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice’nin Rize İl Emniyet Müdürlüğünden merkeze alınmasıyla (Hüseyin Yenice, bugün Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Osmaniye Emniyet Müdürü olarak atandı) Rize’ye Emniyet Müdürü olarak atanan Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adem Çakıcı’nın, yarın (Çarşamba günü) Rize’ye gelerek yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nde Çarşamba günü saat:17.00’da devir teslim töreni gerçekleşecek. Devir teslim töreninin ardından Adem Çakıcı, resmen yeni görevine başlamış olacak.

ADEM ÇAKICI KİMDİR?

adem-cakici.jpg

1964 Ankara doğumlu olan Rize’nin yeni Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, evli olup biri kız, biri erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır.

İçişleri Bakanlığı’nın 13 Şubat tarihli onayıyla Kırıkkale’ye Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak atanan ve 19 Şubat 2014 tarihinde buradaki görevine başlayan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Hüseyin Yenice’nin Rize İl Emniyet Müdürlüğü görevinden alınmasının ardından Rize'ye İl Emniyet Müdürü olarak atandı.