Rize'nin Yeni Emniyet Müdürü Gökduman, Pazartesi Günü Başlıyor

Rize'nin Yeni Emniyet Müdürü Gökduman, Pazartesi Günü Başlıyor
Şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin yerine atanan Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, yarın (Pazartesi) yeni görevine başlayacak.

11 Aralık 2018 tarihinde makamında bir polis memurunun silahlı saldırısına uğraması sonucu şehit düşen Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin yerine atanan Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, 31 Aralık Pazartesi günü Rize İl Emniyet Müdürü olarak yeni görevine başlayacak.

Yeni atanan emniyet müdürlerinin de yılbaşında yeni görevlerinin başında olacağına dair İşişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelge doğrultusunda Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, yaptığı açıklamada, bütün emniyet müdürlerinin görevi başında olacaklarını belirterek, “Bütün emniyet müdürlerimiz yılbaşında, vatandaşlarımızın huzuru için başta eğlence mekanları olmak üzere sosyal alanlarda tedbirleri hem en üst düzeyde alacaklar hem de denetimlerini yapacaklar. Daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ülke için bütün vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

NURETTİN GÖKDUMAN KİMDİR?

Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi nüfusuna kayıtlı olup 1968 Malatya doğumludur.

1989 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Komiser Yardımcısı olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. 2000 yılında Türkiye ve Ortadoğu Amme idaresi Enstitüsünde (TODAİE)  Kamu Yönetimi bölümünde “Yüksek Lisans” yaptı. Sırasıyla İstanbul, Hakkâri, Ankara, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Kayseri illerinde çeşitli birimlerinde görev yaptı. 2012 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Polis Başmüfettişi olarak görev yaptı. Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili iken. 20.01.2015 tarihli Bakanlık oluru ile Osmaniye’ye İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı.  

Şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin yerine 27 Aralık 2018 tarihinde Rize İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Nurettin Gökduman evli üç çocuk babasıdır.

rize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman.jpg