Rize'nin Yeni Kaymakamları Kimdir?

Rize'nin Yeni Kaymakamları Kimdir?
“Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi” ile Rize’nin Pazar, Güneysu, Kalkandere ve İkizdere Kaymakamları değişirken, İkizdere’ye henüz atama yapılmadı.

Tunceli iline bağlı Pülümür Kaymakamı Davut Düzgün, 1. Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanan Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş’ın yerine Güneysu’ya, Diyarbakır ili Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı Muğla Fethiye'ye bağlı Seydikemer Kaymakamlığına atanan Pazar Kaymakamı Cevat Çelik’in yerine Pazar’a, Çankırı'nın Kızılırmak Kaymakamı Sercan Yılmaz Artvin'in Yusufeli Kaymakamlığına atanan Kalkandere Kaymakamı Eyüp Kaykaç’ın yerine Kalkandere’ye atandı. İkizdere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar Bingöl ili Yayladere Kaymakamlığına atanırken. İkizdere'ye henüz kaymakam ataması  yapılmadı.

DAVUT DÜZGÜN KİMDİR?

davut-duzgun.jpg15/02/1980 tarihinde Afyonkarahisar'da doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini  Afyonkarahisar'da  tamamladı. Kocaeli Üniversitesi  Siyaset  Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Sırasıyla TBMM ve Milli Piyango Genel Müdürlüğünde görev yaptı. 2009 yılında Tokat Kaymakam Adayı  olarak mesleğe katıldı. Konya ili Hadim ilçesinde vekâlet stajını yapan Davut Düzgün, 2010-2011 yılları arasında İngiltere-Portsmouth Üniversitesinde Kamu  yönetimi  üzerine master derecesi aldı, akabinde düzenlenen Kaymakamlık kursunu üstün başarılı  olarak tamamladı. Peyzaj Mimarı Sevgi Hanım ile evli olan Davut Düzgün 3 çocuk babasıdır.

SERCAN YILMAZ KİMDİR?

1989 yılında Gümüşhane’nin Torul ilçesi Atalar Köyünde doğdu. İlk ve Ortaokul eğitimini Bursa’da, Lise eğitimini ise Gümüşhane Çok Programlı Lisesinde tamamladı. 2006-2010 yılları arası Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2012; Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. 2013-2014 yılları arası Portsmouth Üniversitesi Kamu Yönetimi Yüksek Lisans yaptı. 2014 – 2016 yılları arasında Keles ve Aybastı Kaymakam Vekilliği ve Giresun Vali Yardımcısı Vekilliği görevlerini yürüttü. 30.11.2016 tarihli müşterek Kararname ile Çankırı/Kızılırmak Kaymakamlığına atandı. Gazi Üniversitesi-Kamu Yönetimi Doktorası devam ediyor.

sercan-yilmaz.jpg

İSMAİL ŞANLI KİMDİR?

1981 Sivas doğumlu olan Kaymakam İsmail Şanlı, 2013 Ağustos Kararnamesiyle Diyarbakır'ın Çınar ilçesine atanmıştı. Kaymakam Şanlı geçtiğimiz yıl evinde kendisine ait beylik tabancası ile kaza ile kendini vurmuş ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılmıştı.

ismail-sanli-001.jpg