Rize'nin Yeni Şube Müdürleri Belli Oldu

Rize'nin Yeni Şube Müdürleri Belli Oldu
Rize İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürlüğü ile İl Halk Sağlığı Şube Müdürlüğüne terfi eden şube müdürleri belli oldu.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne Fatma Zengin Sonay ve Bariş Kara, Rize İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne ise Olgun Şafak ve Bilal Ataşçı terfi etti. Rize İl Sağlık Müdürlüğü sağlık teknikeri Habibe İstek Erdoğan ise İstanbul Büyükçekmece İlçe Sağlık Şube Müdürlüğüne terfi etti.

Sağlık Bakanlığı’nın 30 Haziran 2015 tarihinde 450 şube müdürlüğü kadrosu için personeline yönelik gerçekleştirdiği görevde yükselme yazılı sınavının akabinde yapılan mülakat sonucu başarı puanları belirlenmiş olup şube müdürlüğü kadrosuna terfi edenler belli oldu.

Buna göre, Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İnsan Kaynakları Uzmanı Fatma Zengin Sonay ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdür Yardımcısı Bariş Kara Rize İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne; Rize İl Halk Sağlığı Müdürlüğü sağlık memuru Bilal Ataşçı ile Trabzon İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nde Uzman Olgun Şafak Rize Halk Sağlığı Şube Müdürlüğüne terfi etti.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü’nde sağlık teknikeri olarak görev yapan Habibe İstek Erdoğan ise İstanbul Büyükçekmece İlçe Sağlık Şube Müdürlüğüne terfi etti.

Yeni şube müdürlerinin 2016 Ocak ayı içerisinde yeni görev yerlerinde göreve başlaması bekleniyor.

fatma-zengin-sonay-ile-habibe-iste-kerdogan-sube-muduru-odlu.jpg