Rize'nin Yeni Vali Yardımcıları Kimdir?

Rize'nin Yeni Vali Yardımcıları Kimdir?
Rize Vali Yardımcılığına Kaymakamlar Hüseyin Aydın, Hatice Cemre İncesu ve Murat Öztürk atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Rize Vali Yardımcılığına Kırşehir ili Akçakent Kaymakamı Hüseyin Aydın, Gümüşhane ili Köse Kaymakamı Hatice Cemre İncesu ve Erzurum ili Yakutiye Kaymakamı Murat Öztürk atandı.

Rize’ye vali yardımcısı olarak atanan Hüseyin Aydın, Hatice Cemre İncesu ve Murat Öztürk kimdir?

HÜSEYİN AYDIN KİMDİR?

1993 yılında Sivas’ta doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. 2017-2018 yıllarında Sosyal Güvenlik Kurumu’nda Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Bolu Valiliğinde vilayet stajını, Yalova-Altınova ilçesinde kaymakam refikliği stajını ve Nevşehir’de teftiş stajını tamamladı. Yabancı dil eğitimini ise İngiltere-Cambridge’de Anglia Ruskin Üniversitesi’nde tamamlayan Kaymakamımız sırasıyla Kahramanmaraş-Göksun ve Giresun-Güce ilçelerinde Kaymakam Vekili, Ordu-Kumru ve Adana-Pozantı ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.

2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Akçakent Kaymakamlığına atanan Aydın, 29.08.2022 tarihinde göreve başlamıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

huseyin-aydin.jpg

HATİCE CEMRE İNCESU KİMDİR?

1992 yılında Hatay İli Dörtyol İlçesinde doğdu. 2015 yılında Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2018 yılında Denizli Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Manisa’nın Demirci ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını tamamlamasının akabinde Denizli’nin Buldan ve Babadağ ilçelerinde Kaymakam Vekilliği, ve Ankara’nın Güdül ilçesinde Kaymakam olarak görevde bulundu.

Bilecik İli Mülkiye Müfettişi refakatinde Teftiş Stajını tamamlamasının ardından, INTO City University of London’da (İngiltere) yurtdışı staj eğitimini tamamlayan Kaymakamımız, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde Kadın ve Aile Çalışmaları alanında yüksek lisans ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Antropoloji Bölümü lisans programında eğitim hayatına devam etmektedir.

11.08.2022 tarihli ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Köse Kaymakamlığına atanan İncesu, 31.08.2022 tarihinde ilçedeki görevine başlamıştır.

hatice-cemre-incesu.jpg

MURAT ÖZTÜRK KİMDİR?

1978 yılında Kahramanmaraş İli Nurhak İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nurhak' ta tamamlandı. 2000 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2007 yılında Kırşehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Daha önce Kırşehir Çiçekdağ Kaymakam Vekilliği ve Yozgat Çandır Kaymakam Vekilliği yaptı.

2008 yılında 1 yıl süreliğine ABD' nin Florida Eyaletinde bulundu. University Of Central Florida' da dil öğrenimi ve liderlik programına katıldı. Yurda dönüşe müteakip 94. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak 29.04.2010’da Kayseri ilinin Felahiye ilçesine atanmış olup, sırasıyla Giresun Çamoluk, Hakkari Şemdinli, Nevşehir Derinkuyu, Bilecik Söğüt ve son olarak Erzurum Yakutiye’de kaymakamlık görevlerinde bulundu.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

murat-ozturk.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum