Rize'nin Yeni Vali Yardımcısı Nebioğlu Göreve Başladı

Rize'nin Yeni Vali Yardımcısı Nebioğlu Göreve Başladı
Erzincan ili Üzümlü Kaymakamlığından Rize Vali Yardımcılığı’na atanan Emre Nebioğlu, Rize’deki yeni görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı’nın 2015 Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Rize’ye Vali Yardımcısı olarak atanan Erzincan ili Üzümlü Kaymakamı Emre Nebioğlu, dün Rize’deki yeni görevine başladı.

Aynı kararname ile Rize’ye Vali Yardımcısı olarak atanan Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Kurt’un ise gelecek hafta içinde Rize’ye gelerek yeni görevine başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

İçişleri Bakanlığına ait 2015 Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Rize Vali Yardımcılarından Şefik Aygöl 1. Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne, Mehmet Özer Düzce ili Akçakoca Kaymakamlığına atanırken, Emre Çınar ise Rize İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne atanmıştı.

EMRE NEBİOĞLU KİMDİR?

emre-nebioglu-rize-vali-yardimcisi.jpg

1978 Erzurum/Horasan doğumludur.

İlk-Orta-Lise tahsilini Erzurumda tamamladıktan sonra 2001 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

2004 yılında Gümüşhane Kaymakam adayı olarak görevine başladı. Dil eğitimi ve idari incelemeler için İngilterede bulundu. Yozgat Aydıncık, Kayseri Özvatan ilçelerinde Kaymakam Vekilliği, Kayseri Akkışla, Artvin Yusufeli, Gaziantep Araban, Erzincan Üzümlü ilçelerinde Kaymakamlık görevlerinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı 2015 Kararnamesi ile Rize Vali Yardımcısı olarak atandı. Yüksek Lisansını Atatürk Üniversitesinde tamamladı. Halen Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Anabilim Dalında Doktora çalışmalarına devam etmektedir. Evli, bir çocuk sahibidir. İngilizce bilmektedir.