Rize'nin Yeni Valisi Bektaş: Cumhurbaşkanının Memleketine Atanmak...

Rize'nin Yeni Valisi Bektaş: Cumhurbaşkanının Memleketine Atanmak...
Rize Valiliğine atanan Erdoğan Bektaş, "Elbette Cumhurbaşkanının memleketinde yöneticilik görevine atanmış olmak farklı bir durumdur ama görev anlayışım değişmez. Cumhurbaşkanı Manisalı olsaydı da performansım, heyecanım böyle olurdu." dedi.

Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliğinden Rize Valiliğine atanan Erdoğan Bektaş, "Elbette Cumhurbaşkanının memleketinde yöneticilik görevine atanmış olmak farklı bir durumdur ama görev anlayışım değişmez. Cumhurbaşkanı Manisalı olsaydı da performansım, heyecanım böyle olurdu." dedi. 

Vali Bektaş, katıldığı bir programda gazetecilerin "Rize'ye atanmasıyla" ilgili soruları üzerine, vatandaşa hizmet için çalıştıklarını söyledi.

Hiçbir gönül kırgınlığı olmadan, aynı heyecanla Rize'de görevini sürdüreceğini vurgulayan Bektaş, şöyle konuştu: "Kararnameyi ilk duyduğumda doğrusu, Manisa'da işin içine girdiğimiz bir dizi projeler var, projelerin akıbetleri konusunda biraz endişelendim. Ancak yerime atanan arkadaşımızı öğrendiğimde bütün endişelerim gitti. Çünkü gelecek arkadaşımız, öğrencilik döneminden fakülteden eski bir arkadaşım. Birkaç yıl daha benden genç olabilir. İşini başarı ve özveriyle yapan bir arkadaşımız. Temasımız devam edecek. İnanıyorum ki projelerimiz süreceği gibi, o arkadaşımız bu projelerimizi belki katlayarak, destekleyerek yoluna devam edecektir."

Manisalılardan, yaşadıkları şehrin potansiyelinin farkında olmasını isteyen Bektaş, kurduğu bağı koparmayacağını belirtti.

Bektaş, gazetecilerin "Rize'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi olduğunu" hatırlatması üzerine ise şunları kaydetti:  "Bu ortada olan bir şey. Elbette Türkiye'nin Cumhurbaşkanının memleketinde yöneticilik görevine atanmış olmak farklı bir durumdur ama benim görev anlayışım değişmez. Cumhurbaşkanı Manisalı olsaydı da performansım, heyecanım böyle olurdu. Motivasyonumda, heyecan katsayımda değişiklik olmaz. Cumhurbaşkanımızın memleketi, elbette özelliği olan bir şehir, buna söylenecek laf yok."