Rize'nin Yeni Valisi Çakır'a Çorum'da Ağlatan Veda

Rize'nin Yeni Valisi Çakır'a Çorum'da Ağlatan Veda
Valiler Kararnamesi ile Rize Valiliğine atanan Çorum Valisi Nurullah Çakır, Çorum’dan ayrılıp Rize'ye gelirken gözyaşları sel olup aktı!

Çorum Valiliği önünde düzenlenen ve yaklaşık 300 kişinin hazır bulunduğu uğurlama sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşandı. Törende Vali Nurullah Çakır’ın eşi Cemile Çakır ve bazı çalışanlarının gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

2.5 yıla yakın bir süre Çorum’da görev yapan Vali Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır, kendilerini uğurlamaya gelen herkesle tek tek vedalaştı ve helallik istedi. Törende Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri ve Hitit Güneşi Çocuk Evi öğrencileri, 'Sayın Vali Babamız, bize göstermiş olduğunuz özel ilgiden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar dileriz. Güle güle gidin' yazılı pankartı dikkat çekti. Pankartı okuyan Vali Çakır, çocuklara tek tek sarıldı. Vali Çakır'ın pankartı okuduğu sırada duygulandığı gözlendi.

rizenin-yeni-valisi-cakira-corumda-aglatan-veda-1.jpg

rizenin-yeni-valisi-cakira-corumda-aglatan-veda-2.jpg

Çakır, uğurlamaya gelenlere, "Çorum'u ve sizleri hiçbir zaman unutmayacağım. Hepiniz Allah'a emanet olun" dedi. Ardından eşiyle birlikte karayoluyla Rize'ye hareket eden Rize'nin 40. Valisi Nurullah Çakır, akşam üstü 17.00 sıralarında Rize'ye geldi.

Valilik görevinde iken Rize'ye vali olarak atanarak Rize'de 19 yıl sonra bir ilke imza atan Çakır, dün akşam saatlerinde geldiği Rize'de bugün (Çarşamba) Rize Valisi olarak yeni görevine başlayacak.

rizenin-yeni-valisi-cakira-corumda-aglatan-veda-3.jpg

rizenin-yeni-valisi-cakira-corumda-aglatan-veda-4.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize'nin Yeni Valisi Geliyor

Nurullah Çakır Rize'ye Atandı Rize'de 19 Yıl Sonra Bir İlk Gerçekleşti