Rizespor, Akçaabat'ı Üzdü!

Rizespor, Akçaabat'ı Üzdü!
Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, kupada Ç.Rizespor ile eşleşmekten memnun olmadıklarını açıkladı.

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda eşleştikleri Ç. Rizespor kurası ve ligdeki hedeflerini değerlendirdi. 3. turda Akçaabat'ta bir Süper Lig takımını ağırlamak istediklerini ancak kura sonucu Ç.Rizespor ile Rize'de eşleştiklerini kaydeden Öztürk, "Süper Lig takımını Akçaabat'a getirip izletelim istiyorduk ama olmadı. Ç.Rizespor ile oynayacağız ama maç Rize'de olacak. Evimizde olsaydı taraftarımızla heyecan oluşurdu. Rize olunca sönük geçecek. Ç.Rizespor ile oynayacağız ama maç Rize'de olacak. Evimizde olsaydı taraftarımızla heyecan oluşurdu. Rize olunca sönük geçecek." dedi.

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hedeflerinin gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu belirtirken, asıl hedeflerinin ligde şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Akçaabat Sebatspor'un, Cumhuriyetle yaşıt bir kulüp olduğunu hatırlatan Öztürk, "Bu sezon yeni bir takım kurduk. Bu sene geçtiğimiz yıl yapmaya çalıştığımız ama yapamadığımız şampiyonluğu bu sezon mutlaka yakalamak istiyoruz. Camiamızla birlikte daha barışık olup bizi bağırlarına basmalarını istiyoruz. O amaçla bu sezonu yeni bir kadro oluşturduk. Her yeni oluşan kadro gibi bizde de bazı sıkıntılar var. İyi top oynuyoruz ama bizim kazanmada sıkıntımız var. Oynadığımız ilk maçta ve deplasmandaki Çorum maçında da bunu gördük. Geçtiğimiz hafta Kızılcabölükspor maçını kazanmamıza rağmen girdiğimiz bir çok pozisyonu değerlendiremedik. Bundan sonra beklentimiz kazanma yolundaki stresimizi atıp daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

"KUPAYI KAZANMA GİBİ BİR İDDİAMIZ YOK AMA GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ"

Ziraat Türkiye Kupası 2 . tur maçında Denizlispor'u elediklerini kaydeden Öztürk, "Denizlispor tabiki güç olarak bizden daha yukarıda. Denizlispor bana göre müsabakayı hafife almasından, bizim de aşırı konsantre olmamızdan ötürü elendi. Bizim bir amacımız vardı. Bu turda Spor Toto Süper Lig takımlarından birini Akçaabat'ta karşılaşmaktı. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz ama en azından bir Süper Lig takımını Akçaabat'a getirip izletelim istiyorduk ama olmadı. Ç.Rizespor ile oynayacağız ama maç Rize'de olacak. Evimizde olsaydı taraftarımızla heyecan oluşurdu. Rize olunca sönük geçecek. Ama tur turdur elimizden geleni yapacağız. Kupa'da gidebileceğimiz yere gitme hedefindeyiz" şeklinde konuştu.

"ASIL HEDEFİMİZ LİGDE ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK"

Asıl iddialarının ligde olduğunu belirten Akçaabat Sebatspor Başkanı Zeki Öztürk, "Kupa'da Denizlispor ve Ligde Kızılcabölükspor maçlarında tam olarak olmasa da galip gelememe stresini takım üzerinden attı. Önümüzdeki hafta yine deplasmandayız orda da geçtiğimiz hafta yaptığımızı tekrarlamaya çalışacağız. Ligde beklentimiz büyük, teknik ekibimizi ve oyuncu kadromuzu bu yönde hazırladık. Taraftarlarımızı da bu heyecanımızın içine katılmasıyla beraber şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz" ifadesini kullandı.