Rizespor 5-1’lik Farklı Mağlubiyeti Unutmak İstiyor

Rizespor 5-1’lik Farklı Mağlubiyeti Unutmak İstiyor
Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Fenerbahçe karşısında alınan 5-1’lik mağlubiyeti değerlendirdi, alınan farklı mağlubiyeti unutmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe karşısında alınan 5-1’lik mağlubiyeti değerlendiren Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Fenerbahçe’nin rakipleri olmadığını, alınan farklı mağlubiyeti unutarak ligdeki asıl rakiplerine konsantre olacaklarını söyledi.

Ferah yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe maçına iyi hazırlanmıştık. Ancak 5-6 futbolcumuzun aynı anda ülkelerinin milli takım kamplarında bulunmaları bu maçta takımı biraz olumsuz etkilemiş olabilir. Son 4 haftada 10 puan alarak düşme çizgisinden uzaklaşmıştık. Fenerbahçe’yi rakiplerimiz arasında görmüyoruz. Ancak bu maçtan bir puan almak istiyorduk. İlk 7 dakikada iki gol yememiz takımı demoralize etti. Üçüncü golü yiyene kadar toparlanma gayretimiz vardı. Ancak direkten dönen şutumuzdan sonra yediğimiz üçüncü gol bizi oyundan koparttı. Yaşadığımız bu farklı mağlubiyeti unutarak ligdeki asıl rakibimiz olan Başakşehir maçına kilitleneceğiz. Deplasmanda galip gelen bir ekibimiz. Bu avantajımızı sürdürüp bu maçtan üç puan almanın hesaplarını yapacağız” dedi.

Ferah, Fenerbahçe kafilesinin Rize’den ayrılıp Trabzon Havalimanı’na giderken Sürmene ilçesinde yaşadığı silahlı saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada ise “Bu çirkin saldırılı şiddetle kınıyoruz. Bu Fenerbahçe’ye değil Türk futboluna karşı yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıda Rizespor ailesinden bir hemşehrimiz yaralanmıştır. Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırıda yaralanan hemşehrimize acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.