Rizespor Adebayor ve Flamini'ye Servet Ödeyecek!

Rizespor Adebayor ve Flamini'ye Servet Ödeyecek!
Çaykur Rizespor, prensip anlaşmasına vardığı iki yıldız; Emmanuel Adebayor ile Mathieu Flamini'ye Süper Lig standartlarının çok üzerinde bir ücret ödeyecek.

Yaz dönemindeki transferleriyle taraftarının bile tepkisini alan Çaykur Rizespor, dünyaca ünlü iki yıldızı kadrosuna katarak gündeme damga vurmaya hazırlanıyor: Adebayor ve Flamini...

Karadeniz ekibi bonservisleri ellerinde olan iki futbolcuyla prensipte anlaştı, transferleri teknik direktör Hikmet Karaman bizzat açıkladı. Rize son görüşmeyi Londra'da yapacak. Karadeniz ekibi adına görüşmeleri Eto'o ve Gomez transferlerini gerçekleştiren menacer Özkan Doğan yürütüyor. Londra'da yarın iki oyuncuyla masaya oturacak olan Doğan, anlaşma sağlaması halinde çarşamba günü iki yıldızı Rize'ye getirip şehri ve tesisleri gezdirecek. Rize'nin her iki oyuncu için önerdiği rakam yıllık 2'şer milyon Euro.

Arsenal ve Tottenham'dan

Geçen sezonu Premier Lig ekibi Tottenham'dan kiralık olarak Crystal Palace'ta geçiren Adebayor, 12 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergilemişti. Arsenal ile sözleşmesi sona eren Flamini ise 16 karşılaşmada oynadı, skora katkısı yoktu.

İLGİLİ HABERİMİZ

Adebayor ve Flamini Rize'ye Gelecek

Kaynak:Fanatik