Rizespor Affettirecek

Rizespor Affettirecek
Yeşil-Mavililer, Adanaspor yenilgisinin acısını Karşıyaka’yı yenerek unutturmak istiyor

Çaykur Rizespor, bu hafta sonu evinde ağırlayacağı Karşıyaka’yı mağlup ederek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Karşıyaka maçında oyuncularına güvendiğini belirten Yeşil-Mavili ekibin teknik direktörü Korukır, “Baktığınız zaman rakibiniz olan bir takım. Sonuç olarak almamız gereken bir 3 puan var. Geçen haftanın sıkıntılı maçından da kurtulmak ve o psikolojiyi de erken atlatmak için kazanmamız gereken bir maç. Her maç gibi bu maçta oldukça önemli. Her maça önemli olarak bakmak lazım. Kazanacağız çünkü çocuklarımda iştah ve istek var. İyi olacak inşallah sonucu" dedi.

ONA HAKEM DİYEMİYORUM

Korıkır, Adanaspor maçında yaşananların kendilerini psikojik olarak da etkilediğini belirterek "Bunu mazeret görmesin kimse ama kazandığımız maçlarda bile hakem konuşuldu. Yani kazanırken bile hakemlerle uğraştık. Bu hafta baktığınızda maç zaten ilk yarıda bitmişti. Daha ilk yarıda yavaş gir sert girme oyundan atarım gibi konuşmalarla oyuncuların yıldırılması doğru değil. Sen nasıl hakemsin ya. Ona hakem demek yanlış olur. Çünkü hakem camiasını zan altında bırakmış olurum. Onu vicdanıyla baş başa bırakıyorum" diye konuştu.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Karşıyaka ile zor bir maç oynayacaklarını belirten Korıkır "Taraftara söylenecek bir şey yok. Galip gelirsen iyisin yenilirsen kötüsündür. Onlar gelip takımına destek olacaktır. Burada bizim ömür boyu görev yapacak halimiz yok. Başarı bence şu an var. Ama bu takımın gerçek sahibi taraftardır biz gideriz onlar her zaman buradadır. O nedenle gelsinler bu takımı desteklesinler. Hele geçen haftadan sonra bu desteğe bu çocukların daha fazla ihtiyacı var. İnşallah onların desteğiyle Karşıyaka'yı geçeceğiz" dedi.

Haber:Alihan Telatar