Rizespor Akademisi İçin Manchester City Kulübünü Ziyaret Ettiler

Rizespor Akademisi İçin Manchester City Kulübünü Ziyaret Ettiler
Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Rize’de yapılması planlanan Rizespor akademisi için çalışmalara devam edildiğini ve bu kapsamda Manchester City Tesislerine incelemede bulunduklarını kaydetti.

Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, İngiltere’de bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman ile birlikte Dünyanın en iyi tesislerinden biri olarak gösterilen ve 200 milyon sterlin harcanarak geçtiğimiz sene açılan Manchester City tesislerini (City Football Academy) inceledi ve yetkililerden bilgi aldı, Manchester City teknik direktörü Manuel Pellegrini ile sohbette bir araya geldi.

Manchester City Kulübü yetkililerini de Rize’ye davet eden Rize Yönetimi, bugün de (salı günü) Chelsea kulübüne ait tesisleri ziyaret ederek incelemelerde bulunacak.

rizespor-futbol-akademisi-icin-aykut-ferah-manchester-city-inceleme-(2).jpg

 SADECE RİZESPOR İÇİN DEĞİL,

BÖLGENİN GELECEĞİ İÇİN YENİ BİR YAPI KURUYORUZ.

Ferah, Rizespor Akademi Projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, eğitim ve sporu eksiksiz olarak bir arada buluşturup gençleri yetiştirmeyi hedef alan Rizespor Akademi projesinin sadece Rize’yi değil bölgemizdeki komşu illeri de hizmet alanında kabul edeceğini belirtti.

SPOR VE SOSYAL SORUMLULUK BİR ARADA

Altyapıya büyük önem verdiklerini ve Yönetim Kurulunun göreve geldikten sonraki ilk toplantısında Rizespor Akademisi kurmak için karar aldıklarını hatırlatan Ferah, “Sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların yetişmesi için Ç.Rizespor geleceğin yıldız sporcularını keşfederek Türk sporuna kazandıracak. Genç yaşta futbola gönül veren ve bu alanda gelecek vadeden sporcular için Rizespor Akademisi projesini hayata geçiriyoruz. Gençlerin arkadaşlığı, dostluğu, paylaşmayı ve rekabeti de yaşayarak öğrenmelerini sağlayıp topluma kişilik sahibi, sağlıklı nesiller kazandırmayı hedefliyoruz.” dedi. 

rizespor-futbol-akademisi-icin-aykut-ferah-manchester-city-inceleme-(1).jpg

RİZE İÇİN GELECEK İNŞA ETMEK İSTİYORUZ.

Rize’yi marka kent haline getirmek adına üzerlerine düşen görevi yüksek kalite standartlarında yerine getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Bu anlamda da yaptığımız çalışmaların bu kente değer kattığını gördüğümüz anlarda da; kaliteli ve değer katan işlerin altına imza attığımız için gurur duyuyoruz. Kendimizi bu şehre ve bu şehrin insanına karşı sorumlu hissediyoruz.” diye konuştu.

rizespor-futbol-akademisi-icin-aykut-ferah-manchester-city-inceleme-(3).jpgrizespor-futbol-akademisi-icin-aykut-ferah-manchester-city-inceleme-(4).jpgrizespor-futbol-akademisi-icin-aykut-ferah-manchester-city-inceleme-(6).jpgrizespor-futbol-akademisi-icin-aykut-ferah-manchester-city-inceleme-(9).jpg

rizespor-futbol-akademisi-icin-aykut-ferah-manchester-city-inceleme-(5).jpg