Rizespor Aşkı Sokağa Taştı !

Rizespor Aşkı Sokağa Taştı !
Ç.Rizespor taraftarları Rizespor’un şampiyonluğunu erkenden kutlama hazırlıklarına başladı. Yeşil Mavili taraftarlar şehri karnaval alanına çevirmeye başladı bile...

Meteoğulları Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı, Kaçkar TV Tele Kulis Spor Yorumcusu İşadamı Sinan Mete’nin Rize’deki esnafları tek tek gezerek şehrin muhtelif yerlerine Ç.Rizespor bayrağı ve flama asılması yönünde başlattığı çalışma meyvesini vermeye başladı. Rizespor’a gönül vermiş yüzlerce esnaf ve bazı STK’lar şehrin muhtelif yerlerini Yeşil Mavili bayraklarla donatmaya başladı.

Rize Karnaval Alanına Dönüyor

Konu hakkında İşadamı Sinan Mete yaptığı açıklamada, “2011-2012 futbol sezonunda başlatmış olduğumuz Rize’yi Yeşil Mavi bayraklarla donatma çalışmasının tekrarını yeniden başlatmış bulunuyoruz. Bu aşamada Rize’deki tüm esnaf ve tüccarlarımızı dolaşarak bu çalışmaya destek vermelerini ve bulundukları alanları Yeşil Mavi flama ve bayraklarla donatmalarını istiyoruz.” dedi.

rize-rizespor-bayraklariyla-donatiliyor-5.jpg

Geçen  yıl bu çalışmaya destek veren tüm işadamları ile STK’lara teşekkürlerini ileten Mete, kendisinin Yeşil Mavi renklere aşık olduğunu ve kendisini bu yola adadığına vurgu yaparak şehrin bir an önce Yeşil Mavi bayraklarla donatılması açısından reklam ajanslarını da dolaşıp bayrak ve flamaların hızlı bir şekilde yapılması uyarısında bulundu.

rizespor-sevgisi.jpg

Mete son olarak Ç.Rizespor taraftarının bu desteğiyle sezon sonu Süper Lige çıkacak takımlardan birisinin kesinlikle Rizespor olacağını söyledi.

rize-rizespor-bayraklariyla-donatiliyor-4.jpg

rize-rizespor-bayraklariyla-donatiliyor-3.jpg

rize-rizespor-bayraklariyla-donatiliyor-2.jpg

rize-rizespor-bayraklariyla-donatiliyor-1.jpg