Rizespor, Avusturya'da Kampa Başladı

Rizespor, Avusturya'da Kampa Başladı
Yeni sezon hazırlık kampının birincisini Rize’de yapan Rizespor, ikinci hazırlık kampına dün gittiği Avusturya’nın Seefeld kasabasında başladı.

Sezona teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde hazırlanan ve 10 gün süren ilk kamp dönemini Rize’de tamamlayan Spor Toto Süper Lig Temsilcisi Rizespor, dün gittiği Avusturya’da ilk çalışmasını akşam saatlerinde yaptı. Yeşil Mavililer, 30 Temmuz’a kadar çalışmalarını Avusturya’da sürdürdükten sonra Rize’ye dönerek kalan sürede lige Rize’de hazırlanacak.

Dün sabah saatlerinde İstanbul’da toplanan Yeşil Mavililer havayoluyla önce Almanya’nın Münih şehrine oradan da karayoluyla ikinci hazırlık kampını sürdüreceği Avusturya’nın Seefeld kasabasına gitti.

Türkiye saatiyle 19:00’da buradaki ilk çalışmasını Teknik Direktör Hikmet Karaman, yönetiminde yapan Karadeniz ekibi; kondisyon, düz koşu, top çalışması ve teknik-taktik ağırlıklı antrenman sonrası istirahate çekildi. 

rizespor-avusturya-kampinda-1.jpg

12 Temmuz 30 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’nın Seefeld kasabasında gerçekleştirilecek olan 18 günlük Avusturya kampı boyunca Rizespor; Atletic Bilbao, FK Ufa, W.Bremen, M.Gladbach, Augsburg, Ingolstadt, H.Berlin, M.Haifa, Lokomotif Taşkent ve Norwich City takımları ile hazırlık maçları yapacak. Takım Avusturya kampının ardından Rize’ye geri dönecek ve kalan sürede lige evinde hazırlanacak.

rizespor-avusturya-kampinda-(2).jpgrizespor-avusturya-kampinda-(3).jpgrizespor-avusturya-kampinda-(4).jpg

rizespor-avusturya-kampinda-(6).jpgrizespor-avusturya-kampinda-(7).jpgrizespor-avusturya-kampinda-(8).jpg

rizespor-avusturya-kampinda-(9).jpgrizespor-avusturya-kampinda-(10).jpgrizespor-avusturya-kampinda-(11).jpg