Rizespor Basınına Yakışmadı

Rizespor Basınına Yakışmadı
Ç.Rizespor kulüp medya sorumlusu Timur Yeni`nin K.Erciyesspor maçı sonrası Rizeli basın mensuplarına karşı takındığı tavıra tepki..

Olay53'ten Sansüre Kınama...

Ç.Rizespor’un Kayseri Erciyespsor deplasmanındaki karşılaşmayı takip etmek üzere Kayseri'ye giden Rizeli gazeteci arkadaşlarımız Selim Denizalp ve Muhammet Delal'a Ç.Rizespor basın sözcüsü Timur Yeni tarafından yapılan anlamsız tavrı camia olarak kınıyor gerekli uyarıların yapılmasını istiyoruz.

Yıllarca Rizespor'u takip eden, yağmur, çamur, yaz, kış demeden idmanları ve maçları takip ederek okuyucularına vede tüm Türkiye'yi bilgi sahibi yapmaya uğraşan meslektaşlarımıza yapılan bu anlamsız tavır Rizespor camiasına yakışmadı.

Kayseri'de Maç sonrası Basın toplantısını takip etmek üzere toplantı salonu girişinde beklediği sırada Çaykur Rizespor Medya Sorumlusu Timur Yeni’nin nezaket sınırlarını zorlayan bir davranışı ile güvenlik görevlilerine Rizeli basın mensuplarını göstererek  “atın bu ikisini dışarı” şeklinde anlamsız tavrı güvenlik görevlileri tarafından şaşkınlık yaratırken bizleri de derinden üzmüştür.

Kendi görev ve sorumluluk sahası dışında olan bir yerde farklı tavır takınan Timur Yeni’nin ev sahipliği yapması gerekirken, kendi ilinin basın mensuplarına karşı takındığı anlamsız tavrın nedeni anlaşılmazken, dönüş yolunda ekibi havaalanında 2 saat bekletip, Kulüp başkanının sözü olmasına rağmen gazetecileri Kayseri'de bırakması Rizespor'da yetki karmaşası olduğunu gösterdi.

selim-denizalp.jpgKonuyla ilgili açıklamalarda bulunan meslektaşımız Selim Denizalp Herkes evinde, çocuğunun yanında sıcak evinde oturmak istediğini ancak görev aşkının ağır bastığı durumlarda kilometrelerce uzaklıklara gidildiğini söyledi. Kimi insanlarda anlamsız tavır yaptığını, stadın ağası ve kulubün başkanı kendisiymiş gibi davrandığını ama Kendisinin birşey kaybetmediğini, Kayseri'den tatil dönüşü olduğundan otobüslerde yer olmadığını, otostop çekerek, dönüşte 5 araç değiştiğini, bu takım için Rize'ye en son Çimento arabasıyla geldiğini ifade etti.

HABERLE İLGİLİ KÖŞE YAZISI İÇİN TIKLAYIN ... Atın Bu İkisini Dışarı!