Rizespor-Bursaspor Karşı Karşıya

Rizespor-Bursaspor Karşı Karşıya
Spor Toto Süper Ligin 5.haftasında Çaykur Rizespor bu akşam taraftarının önünde Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Uche Kalu ve Necati yok, Kweuke başlıyor.

Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 17.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Balıkesir bölgesinden İlker Meral yönetecek. 5 yıl aradan sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig’e tarihinin en iyi başlangıcını yapan Yeşil-Mavili ekip, 5.maçında 4.galibiyetini almanın peşinde. Çaykur Rizespor’da sakatlığı bulunan kaleci Necati dışında eksik oyuncu yok. Cezası sona eren Kamerunlu forvet Kweuke’nin ise bu akşam 11’de maça çıkması bekleniyor.

Zirveyi çok sevdiler
Bursaspor cephesinde ise sakatlıkları devam eden Ozan İpek ile Fernando Belluschi’nin yanı sıra bağırsak enfeksiyonu geçiren ve son iki antrenmana katılamayan golcü oyuncu Pinto’nun da Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Son iki maçını kazanarak ligde 9 puanda bulunan Çaykur Rizespor, Bursaspor engelini de 3 puanla geçmekte kararlı. Hazırlıklarını bu yönde yapan Yeşil-Mavili ekipte oyuncular da oldukça hırslı. Teknik adam Rıza Çalımbay, sahalarında oynamanın avantajını iyi kullanıp 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söyledi.

STAT: Yeni Şehir
HAKEM: İlker Meral
SAAT: 17.00
YAYIN: Lig TV 2
ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Koray, Wiera, Sezer, Ali Adnan, Kıvanç, Sylvestre, Tevfik, Sercan, Eren, Kweuke,
BURSASPOR: Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Şamil, Murat, Ferhat, Batalla, Sestak

Haber:Selim Denizalp