Rizespor hedefsiz değil

Rizespor hedefsiz değil
Ç.Rizespor kulüp başkanı Halim Mete 12 Ağustos ta yapılacak olan sezon açılışında FB maçının ücretsiz olduğunu söyledi

Ç.Rizespor kulüp başkanı Halim Mete asla hedefsiz olmadıklarını söyleyerek” 12 Ağustos tarihinde başbakanımızın açılışını yapacağı stadyumda tüm Rizelileri Fenerbahçe ile yapacağımız hazırlık maçına bekliyorum” dedi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yapımı devam eden yeni şehir stadının dayanışmanın, birlik ve bütünlüğün en büyük eseri olduğunu söyledi.

6713

Rize belediye başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Halim Mete ve kulüp yöneticileri ile birlikte yapımı devam eden İslampaşa'da ki şehir stadını inceledi. Bakırcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, stadın yapımına 2004 yılında başladıklarını belirterek, ''O dönemde bu stadı hayal olarak görenler bize ''deli'' diyordu. Stadın yapılan yeri belediyeye ait olmadığı halde kat karşılığı ihale yaparak büyük risk aldık. Belediyenin bütün elemanları ile bu riski göğüsledik. Dönemin valisi bize ''Sülün Osman gibi iş yapıyorsun'' diyerek takılırdı. Ancak bu eseri gördükten sonra aldığımız risklere değdiğini düşünüyorum'' dedi.

6715

İSİM VERME HAKKI BİZİM
Stadın yapımında yaklaşık elli iş adamının birlikte hareket ettiğini ifade ede Bakırcı, ''Bir çoğu bu ekonomik krizde fedakârlıklar ederek stadın açılışını sağladı. Bu stat dayanışmanın, birlik ve bütünlüğün en büyük eseridir. Rizelinin birlikte neler yapacağını göstermiştir. Stadın tamamlanması ile bu işadamlarının yaklaşık 5 ile 8 milyon dolar arasında bir maddi zararı olacak. Ancak bu işadamları babalarının topraklarına olan bedellerini ödemişlerdir. Zarar değildir. Stadyum şu an Rize belediyesinindir ve isim verme hakkı bizimdir.'' diye konuştu.

6717

İSİM VERMEYİ KİMSEYE SORMAYIZ
Rize belediye başkanı Halil Bakirci ''Kamuoyunda stat ismi üzerinde çeşitli tartışmalar var. Atatürk stadının ismi değişiyor, siliniyor gibi algılanmasın. Bu stat sıfırdan inşa edilmiş yeni bir stat. Bu nedenle bu stada büyük katkısı olan Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın ismini vermeyi düşündük. Ancak henüz kesinleşmiş bir şey yok. Belediye Meclisi tatilde. Tatil sonrası karar vereceğiz. Bu konuyu henüz başbakanımıza da aktarmış değiliz. Stadın ismini siyasi malzeme yapmayalım. Farklı yönlere çekme gayreti içinde olmayalım. Katkısı olanları onurlandıralım. ''dedi.

6714

Mustafa Bayrak