Rizespor lig sonuncusu

Rizespor lig sonuncusu
A2 Futbol Ligi Kuzey Grubu'nda mücadele eden Yeşil Mavili ekibimiz Çaykur Rizespor bugün kendi sahasında lig sonuncusu K. Karabükspor'a yenilerek ligde son sıraya geriledi.

Çaykur Rizespor A2 takımı A2 Kuzey Grubu'nda ligin dibine demir attı...

Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Ankaraspor ile Ankara'da karşılaşan ve 3-1 öndeyken karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrılan ve galibiyeti kaçıran taraf olan Yeşil Mavili ekibimiz bugün Rize'de karşılaştığı lig sonuncusu Kardemir Karabükspor'a 1-0 yenildi ve sıralamada Karabükspor'un altına düşerek ligde son sıraya geriledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki taraf yakaladığı gol posizyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın 69. dakikasında Çaykur Rizesporlu oyuncunun kırmızı kart görmesiyle Yeşil Mavili ekibimiz kalan dakikalarda sahada 10 kişi mücadele etti.

10 kişi kalan ekibimiz 85. dakikada Karabükspor'un golüne engel olamadı ve karşılaşmadan 1-0 yenik ayrıldı.

Rizespor deplasmanından 3 puan alan Karabükspor puanını 9'a çıkartarak 8 puanlı Çaykur Rizespor'un üzerinde 8. sırada yer aldı ve Yeşil Mavili ekibimizi son sıraya itti.

Çaykur Rizespor A2 13. haftada 11 puanla 7. sırada bulunan Samsunspor A2 ile 18 Kasım'da deplasmanda karşı karşıya gelecek.

A2 Liginde 12. Haftanın maç sonuçları, puan durumu ve 13. haftanın programı şöyle:

a2-12.-hafta-mac-sonuclari.jpg

a2-12.-hafta-puan-durumu.jpg

a2-13.-hafta-maclari.jpg