Rizespor Lige İyi Başlamak İstiyor

Rizespor Lige İyi Başlamak İstiyor
Ç.Rizespor Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, "Kalan bir haftada bütün hazırlıklarımızı tamamlayıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Ç.Rizespor'da Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, lig öncesinde son ciddi sınavlarını Beşiktaş karşısında yaptıkları hazırlık maçında verdiklerini belirterek, "Beşiktaş ile yaptığımız hazırlık maçı lig öncesi kendi durumumuzu görme açısından çok önemli oldu. Eksiklerimizi gördük. Kalan bir haftada bütün hazırlıklarımızı tamamlayıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Hazırlık maçlarında alınacak derslerin çok önemli olduğunu söyleyen Ferah, "Beşiktaş ile oynadığımız ve 1-0 yenildiğimiz hazırlık maçında hocamız 17 futbolcuyu denedi. Bu tür maçlarda futbolcuların uyumu çok önemli. Oyuncularımız iyi bir mücadele ortaya koydu. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik ama neticede pozitif bir görünüm vardı" ifadelerini kullandı.

Ferah, sezonun ilk maçında Geçlerbirliği takımını ağırlayacaklarını ifade ederek, taraftarın takımı yalnız bırakmayacağına inandığını da sözlerine ekledi.