Rizespor Süper Lige Çı-ka-cak!

Rizespor Süper Lige Çı-ka-cak!
Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Şansız maçlarda kaybettik ama Rizespor süper lige çıkacak.”

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, bir yandan özeleştiri yaparken diğer yandan da taraftarlara, geleceğe dönük umut dolu mesajlar yolladı.

İşte Kalkavan’ın mesajları: “Rizespor kulübünde her zaman yarın düşünülür. Bu her dönem böyle olmuştur, böyle gidecektir. Bize gelen teknik adamlar ve futbolcular tesislerimizi ve stadımızı görür görmez hayranlıklarını dile getiriyor. Yani bu konuda Türkiye’nin önündeyiz. Ödemeler konusunda sorun yok. Her şey zamanın da yapılıyor. Böyle bir ortamdan gitmek isteyen demek ki başarısızlıktan kaçıyor. Her şey apaçık ortada.”

Artık camia olarak bazı şeyleri daha iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirten Kalkavan, “Suni gündem yaratarak bir yere varamayız. Tek düşüncemiz sportif başarı. Bu konuda kafa yoruyor ve gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Herkesin birlik olması şart. Hep aynı şeyi söylüyorum, başkaları da söylüyor, ancak başkanlığım dönemimde henüz böyle bir uygulama göremedim. Kendimize zarar vermekten öteye gidemiyoruz. Vaat ettiğimiz her şeyi gerçekleştirmek için uğraş içindeyiz. Rizespor’un yükselen bir değer olması için uğraş veriyoruz” şeklinde konuştu.

Ligde iyi bir gidişatları varken son iki haftada aldıkları başarısız sonuçlarla avantajlarını kaybettiklerini de vurgulayan Kalkavan, sözlerini şöyle noktaladı: “Ama Rizespor hala yarışın içinde. Rizespor’un iddiası hiçbir zaman bitmez. Bunun için ligde kalan son 5 maçımız çok önemli. Ligde şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Bugün yönetim kurulunda biz varız, yarın başkaları olacak. Başarılı sonuçlarla taktir edilirsen, kötü sonuçlarla eleştirilirsin. Bu futbolun doğasında var. Bizi hayal kırıklığına uğratanlar oldu. Şansız maçlarda kaybettik ama Rizespor süper lige çıkacak.”