Rizespor Taraftarlarından Trabzonspor’a “Komşuluk Ölmedi” Bağışı

Rizespor Taraftarlarından Trabzonspor’a “Komşuluk Ölmedi” Bağışı
Trabzonspor’un içinde bulunduğu ekonomik krizinden kurtulmak için başlattığı yardım kampanyasına Rizespor taraftarlarından göndermeli bağışlar yapıldı.

Trabzonspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda göreve seçilen yönetim kurulunun, kulübün içinde bulunduğu zorlu ekonomik koşulların düzeltilmesi amacıyla başlattığı seferberlik kampanyasına Çaykur Rizespor taraftarları da bağışta bulunarak destek verirken, Yeşil Mavili taraftarlar komşuya da göndermede bulunmaktan geri kalmadı.

Rize’nin plaka kodu olan 53 baz alınarak yapılan bağışlarda Yeşil Mavili taraftarlar, açıklama bölümüne “Komşuluk ölmedi… :)", "Geliyoruz komşu", "Küme düşmek bu hallere düşmekten daha iyidir" yazarak Trabzonspor’a göndermede bulundu.

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor geçen yıl Süper Ligin 30. Haftasında Kayserispor ve ligin son haftasında ise haftalardır kazanamayan Bursaspor ile Trabzon’da oynadığı her iki karşılaşmada da 1-0 öne geçmesine rağmen Kayserispor’a 3-2, Bursaspor’a 2-1 mağlup olması sonucu ligi 36 puanda tamamlayan Çaykur Rizespor, 38 puanlı Bursaspor ve Kayserispor’un ardında kalarak Süper Ligden küme düşen 3. Takım olmuştu.

rizesporlu-taraftarlardan-trabzonspor’a-“komsuluk-olmedi”-bagisi-(1).jpgrizesporlu-taraftarlardan-trabzonspor’a-“komsuluk-olmedi”-bagisi-(2).jpgrizesporlu-taraftarlardan-trabzonspor’a-“komsuluk-olmedi”-bagisi-(3).jpg