Rizespor Tatsız Başladı 1-3

Rizespor Tatsız Başladı 1-3
Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Ç.Rizespor, ilk hazırlık maçında Boluspor’a 3-1 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Green Park Otel’de yapan ve iki haftalık kampı dün akşam tamamlayan Ç.Rizespor, ilk hazırlık maçından yenilgiyle ayrıldı. Bolu kampının ardından PTT 1. Lig takımlarından Boluspor ile hazırlık maçına çıkan yeşil-mavili ekip, sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

Bolu Atatürk Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya kalede Pawelek, savunmada Koray, Sezer ve Orhan, orta sahada Cenk Ahmet, Ludovic, Kıvanç ve Eren, ileride ise Sercan, Tevfik ve Uche 11’i ile başladı.

rizespor.20130713200356.jpg

İlk yarım saatlik bölümde baskılı oynayan Boluspor, 36’ıncı dakikada Ali Güzeldal’ın frikikten attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı kırmızı-beyazlı ekibin üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarıda Çaykur Rizespor aynı kadro devam ederken, Boluspor ise genç ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı. 50’inci dakikada Boluspor’un yeni transferi Emrah farkı ikiye yükseltti.

72’de Uche Kalu, kaleci Atacan tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Cernat, topu ve kaleciyi farklı köşelere göndererek farkı yeniden bire indirdi.

Karşılaşmanın 88’inci dakikasında Orhun’un ara pasına iyi hareketlenen Emrah, takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü kaydederek skoru tayin etti. Karşılaşma Boluspor’un 3-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

rizespor-boluspor-maci-1.20130713200412.jpg

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Osman Bulut , Umut Kaya, Emre Kılıç

Boluspor: Atacan, Sercan, Hakan, Daniel Zlatkov, Cemil, Alp, Fatih Şen, Ali Güzeldal, İskender, Gökhan , Dimitrov

Ç.Rizespor: Pawelek, Orhan, Koray, Sezer, Kıvanc, Ludovic Slvestre, Cenk Ahmet, Uche Kalu, Sercan, Tevfik, Eren

rizespor-boluspor-maci-2.jpg

rizespor-boluspor-maci-3.jpg

rizespor-boluspor-maci-4.jpg