Rizespor Teknik Direktörünü Arıyor

Rizespor Teknik Direktörünü Arıyor
Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Trabzonspor maçına kadar yeni teknik direktörü belirleyeceklerini açıkladı

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile karşılıklı sözleşmeyi fesheden ve teknik direktör arayışlarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Rizespor’da pazartesi akşamı oynanacak Trabzonspor maçına kadar yeni teknik direktör belli olacak.

Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, camiaya katkı sağlayacağına, taraftar ve şehirle bütünleşeceğine inandıkları hoca adaylarını belirlediklerini ve değerlendirme aşamasında olduklarını kaydetti. Yurt dışından dönen Hikmet Karaman'ın en kısa sürede Yeşil Mavililerin transfer komitesi ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Karadeniz ekibinde teknik direktör adayları arasında en güçlü isimlerden olan Hikmet Karaman, 1998-99 sezonu, 2002-2003 sezonu ve 2003-2004 sezonunda Rizespor’da görev almış, 1998 – 99 sezonunda play-off finalinde Göztepe'ye kaybederek Süper Ligin kapısından dönmüştü. 2002-2003 sezonunda yeniden göreve gelen Karaman bu kez Rizespor'u Süper Lig'e yükseltmeyi başarmıştı. Süper Ligde 2003-2004 sezonunda 19 maç takımın başında yer alan Karaman, başarısız sonuçların ardından görevinden istifa etmişti.