Rizespor Yabana Atılacak Bir Takım Değil

Rizespor Yabana Atılacak Bir Takım Değil
Konya'da 3-1 Çaykur Rizespor'un galibiyetiyle sona eren karşılaşmadan sonra her iki takım teknik direktörlerinin açıklamaları şöyle: "Rizespor Yabana Atılacak Bir Takım Değil"... 'Keşke hep dışarıda oynasak'

Çaykur Rizespor'un 3-1 kazandığı karşılaşmadan sonra Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, içerde kaybedilen puanlara üzüldüğünü belirterek 'Keşke hep dışarıda oynasak' derken Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir ise Çaykur Rizespor'un deplasmandaki kontra anlayışını unuttuklarını ve Çaykur Rizespor'un yabana atılacak bir takım olmadığını söyledi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, küme düşer gözüyle bakılan Konyaspor'un şampiyonluğa oynadığını belirterek, ''Konyaspor'u bu noktaya getirenleri kutluyorum. Eski günlerini yakalamak için uğraş veriyorlar. Yürekli mücadele ettiler. Çok net pozisyonları vardı. Biz şanslıydık ve beraberlik golünü erken bulduk. İçeride kaybettiğimiz maçlara üzülüyoruz. 'Keşke hep dışarıda oynasak' diye aklımıza geliyor'' diye konuştu.

Bulak, Süper Lig'in kaybolan heyecanının Bank Asya. 1. Lig'e yansıdığını dile getirerek, her iki takım oyuncularını kutladı.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA AYTEK KONUŞTU:

Çaykur Rizesporlu oyuncu Aytek, Konyaspor maçının her iki takım içinde önemli bir maç olduğunu belirterek, "Dün alınan Elazığspor mağlubiyeti Konyaspor açısından bu maçı önemli bir hale getirdi. İlk 2 için büyük bir avantaj elde edeceklerdi. Biz de eğer kazanırsak tekrar ilk 2 içinde biz de varız diyebilecektik. Çok iyi ve zevkli bir maç oldu. Konyaspor'da kazanabilirdi. Ama biz gerekenleri yaptık. 3 puan aldık ve artık biz de varız diyoruz. Olursa ilk 2'den olmazsa play-off'tan takımımızı Süper Lig'e taşımaya çalışacağız" diye konuştu.

KONYASPOR CEPHESİ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un Teknik Direktörü Osman Özdemir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Çaykur Rizespor'un yabana atılacak bir takım olmadığını söyledi. Özdemir, 3-1 yenildikleri Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla ilgili, iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini belirtti. 

Öne geçtikleri halde kısa sürede beraberlik golünü yediklerini anlatan Özdemir, ''İlk yarıda oyunun hakimi bizdik. İkinci yarıda çok net pozisyonumuz yoktu ama iyi oynuyorduk. Birşeyi unuttuk ve hata yaptık. Rizespor'un deplasmandaki kontra anlayışını unuttuk. Yakaladıkları kontralarla galip geldiler. İyi oynadığımız bir maçı kaybettik'' dedi.

Özdemir, oyuncuların mücadelesinden memnun olduğunu, yarışı en iyi yerde bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

KONYA'DA ABDULLAH KONUŞTU:

Konyasporlu futbolcu Abdullah, ilk yarı çok pozisyon kaçırdıklarını kaydederek, "Onları değerlendirebilseydik maçın kaderi daha farklı olabilirdi. Golü atamayınca biz de strese girdik. Ondan sonra bir gol yedik. Üzgünüz. Üstümüzdeki takımlar puan kaybetti ve biz bu avantajı değerlendiremedik. Önümüzdeki maçtan 3 puanla dönerek bunu unutturmak istiyoruz" şeklinde konuştu.