Rizespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Rize’de Başladı

Rizespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Rize’de Başladı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına Rize’de başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı. Hikmet Karaman’ın Kayseri Erciyesspor’u çalıştırdığı dönemde yardımcılığını yapan Antrenör Roland Koch da ilk kez Rizesporla antrenmana çıktı. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışması yaptıkları bildirildi.

Sezonun ilk antrenmanına Leonard Kweuke, Godfrey Oboabona ile yeni transferler Ahmet İlhan Özek ve Mehmet Akyüz izinli olduklarından katılmazken, Yeşil Mavililerin henüz sözleşme imzalamadığı ancak anlaşmaya vardığı kaleci Charles İtanje de antrenmana izinli olduğundan katılmadı.

rizespor-antrenmani-53.jpg

Rize’deki çalışmalarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek olan Karadeniz temsilcisinin yeni sezon hazırlıklarını başlattığı ilk antrenmana Stutgart’tan transfer edilen Robin Yalçın, Ankaragücü’nden anlaşmaya varılan kaleci Gökhan Akkan ve Mert Kuleli, Koray Altınay, Ousmane Viera, Orhan Ovacıklı, Kıvanç Karakaş, Ludovic Sylvestre, Ümit Korkmaz, Sercan Kaya, Eren Albayrak, Murat Duruer, Tevfik Köse ve Deniz Kadah’ın yanı sıra altyapıdan Muhammed Emin Balcılar, Taha Gür, Burak Can Şen, İlyas Sarı ile kiralık olarak geçtiğimiz sezon başka takımlarda top koşturan ve geri dönen Cumali Bişi, Ozan Papaker, Muhammet Emre Kalkan ve Şahin Ali Terzi katıldı.

Deniz Kadah’ın takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda ayrıca Hikmet Karaman’ın Kayseri Erciyesspor’u çalıştırdığı dönemde yardımcılığını yapan Antrenör Roland Koch da ilk kez Rizesporla antrenmana çıktı.

rizespor-antrenmani-001.jpg

FOTOĞRAF EKLENECEK...