Rizespor'a Dünyada Görülmemiş Protesto

Rizespor'a Dünyada Görülmemiş Protesto
Rizespor taraftarını şok eden karar. Rizespor'a gönül vermiş yüzbinlerce insanın takipçisi olduğu Rizesporlular.com internet sitesi Rizespor yönetimini protesto etmek için yayın akışını durdurdu.

Yüzbinlerce takipçisi bulunan Rizespor'un en gözde taraftar sitesi Rizesporlular.com şok bir kararla yayınını durdurma kararı aldı. Rizespor yönetimini protesto etmek için yayınını durduran site, Rizespor'un mevcut yönetimi değişinceye dek yayına başlamayacaklarını açıkladı.

Konu hakkında "Yüreğimiz Yanıyor" haber başlığıyla sitede yer verilen haberde Rizespor yönetimi sert sözlerle eleştirildi.

İşte o haber: 

YÜREĞİMİZ YANIYOR...
10 yıldır Çaykur Rizespor taraftarına şartsız ve koşulsuz hizmet ediyoruz.Tek sevdamız Çaykur Rizespor'un memleket ve insan sevgisinden yoksun şahısların elinde oyuncak olmasına tahammül edecek gücümüz kalmadı.
 
6 yıldır Rizeliye kan kusturan ve alay edercesine sırıtan şahıslar Rizespor'dan gidene kadar sitemizin yayınına ara veriyoruz.Rizeliyi aptal zannedenler kendileri çalıp kendileri oynamaya devam etsinler!
 
Elbet birgün bu oyuncağı elinizden alacak baba yiğitler ortaya çıkacaktır.
 
Ve elbet birgün bu transferleri kimin yaptığı sorusunu size soracak yürekliler yakanıza yapışacak ve bunların bedelini ödeyeceksiniz.
 
İnsanlara tepeden bakmanın ne demek olduğunu ve Rizelinin aptal olmadığını anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
 
Çoluk çoçuğunun süt parasını Rizespor için harcayan insanlarla dalga geçmenin bir karşılığı olacak mutlaka.
 
Bu dünya ve ahirette iki elimiz yakanızda olacak,Size hakkımızı helal etmiyoruz..
 
Yüreği Rizespor sevgisi ile çarpan,Rizespor'dan başka tutunacak dalı olmayan memleket sevdalıları ümitvar olunuz bu kara bulutların dağılıp güneşin üzerimize doğacağı günlerin özlemi ile hakkımız hepinize helaldir,Sizde hakkınızı helal edin.
 

image-20160421124954.jpeg

image-20160421124704.jpeg