Rizespor’a Gelirsen, Vitrine Çıkarsın

Rizespor’a Gelirsen, Vitrine Çıkarsın
Ç.Rizespor’a gelirsen, vitrine çıkarsın ve kısa sürede patlama yaparsın. Çünkü...

Çalımbay’dan Ali Adnan’a Garanti!..

Rıza Çalımbay Ali Adnan'a garantiyi verdi: “Çaykur Rizespor’a gelirsen, vitrine çıkarsın ve kısa sürede patlama yaparsın. Çünkü seni ilk 11’de oynatacağım. Böylelikle Avrupa hedefine de daha çabuk ulaşırsın, sonrasında biz de sana kolaylık sağlarız”

Türkiye’de yapılan U-20 Dünya Kupası’nda Irak Milli Takımı ile yıldızı parlayan Ali Adnan için Çaykur Rizespor hayli ısrarcı. Sergilediği müthiş futbol ile dikkatleri üzerine çeken 20 yaşındaki sol bek ile Galatasaray da ciddi şekilde ilgileniyor. Ancak sarı-kırmızılı takımda yabancı kontenjanı sorunundan dolayı Ali Adnan’ın ilk 11’de oynama şansı çok değil. Daha önce Başkan Metin Kalkavan ve transfer komitesi başkanı Koray Deniz’in bizzat görüştüğü Ali Adnan’la, teknik direktör Rıza Çalımbay da konuştu. Başarılı hoca, genç sol beke oynama garantisi verdi. Çalımbay’ın, “Çaykur Rizespor’a gelirsen, vitrine çıkarsın ve kısa sürede patlama yaparsın. Çünkü seni ilk 11’de oynatacağım. Böylelikle Avrupa hedefine de daha çabuk ulaşırsın, sonrasında biz de sana kolaylık sağlarız” dediği öğrenilirken, Ali Adnan’ın da artık Rizespor’un teklifine daha sıcak baktığı bildirildi.

1 milyon dolar hazır!

Irak’ta FC Bağdat forması giyen 1.85 boyundaki başarılı oyuncu için kulübü yaklaşık 1 milyon dolar bonservis bedeli istiyor. Çaykur Rizespor’un bu bedeli ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Yeşil-mavililer, kısa zamanda bu transferi resmiyete kazandırmak istiyor.

SAFA CAN KONUKSEVER/AMK