Rizespor’a İstanbul’da Coşkulu Karşılama

Rizespor’a İstanbul’da Coşkulu Karşılama
Spor Toto Süper Liginde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Rizespor, deplasmanda karşılaşacağı zorlu Galatasaray maçı için İstanbul’a gitti.

Devre arası kampını Antalya’da yapan Rizespor, buradaki hazırlıklarını tamamlayarak, Pazar akşamı Galatasaray ile İstanbul’da oynayacağı Spor Toto Süper Lig karşılaşması için İstanbul’a gitti.

Bahçelievler Rizeliler Derneği, Rizespor’u Atatürk Havaalanında yalnız bırakmayıp tulum, eşliğinde horon ve çiçeklerle karşıladı. Havaalanı iç hatlar kısmanda ilk karşılan isim Rizespor’un Teknik Patronu Hikmet Karaman oldu.

rizespora-istanbulda-coskulu-karsilama-1.jpg

Karaman’ın bu karşılama karşısında şaşkınlığı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı. Karaman ayrıca, “Pazar günü oynayacağımız zorlu Galatasaray maçı öncesi bizlere ve futbolcularına moral oldu. Rizespor’u hep birlikte hak ettiği yerlere gelmesini sağlayacağız. Bizleri bugün yalınız bırakmayan tüm taraftarlarımıza ve dernek başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

rizespora-istanbulda-coskulu-karsilama-2.jpg

Karaman’dan sonra futbolcu kafilesi çıkışa geldi. Burada taraftarların desteğini gören futbolcular şaşkınlıkları gizleyemediler. Rakipleri şampiyonluk yolunda liderliğe oynayan Galatasaray olmasına karşın, İstanbul’daki Rizeli taraftarların ilgisi takdir topladı. Futbolculara Bahçelievler Rizeliler Derneği Başkanı Mehmet Mercan birer gül hediye ederek başarılar diledi.

Takımlarına olan sevgilerini yere göğe sığdıramayan Rizeli taraftarlar futbolculara tek tek çiçek verdi, daha sonra hep birlikte fotoğraf çektirip, ardından horon oynadılar.

rizespora-istanbulda-coskulu-karsilama-3.jpg

HEP DESTEK TAM DESTEK

Bahçelievler Rizeliler Derneği Başkanı Mehmet Mercan, Rizespor’un her zaman yanında olduklarını, bizim için Rizespor bir sevdadır. Rakip kim olursa olsun. Biz futbolcuları layıkıyla karşılamaktan yanayız. Onlara verebileceğiz moral bizler için son derece önemlidir. Pazar günüde oynanacak Galatasaray karşısında gidip hep beraber maç seyredeceğiz. İnşallah buradan da üç puan ya da beraberlikle ayrılacağız. İnancımız tam Rizespor’umuzu hak ettiği yerlerde görmek istiyoruz” dedi.

rizespora-istanbulda-coskulu-karsilama-4.jpg

rizespora-istanbulda-coskulu-karsilama-6.jpg

rizespora-istanbulda-coskulu-karsilama-5.jpg

rizespora-istanbulda-coskulu-karsilama-7.jpg