Rizespor'a İtalyan Orta Saha

Rizespor'a İtalyan Orta Saha
Çaykur Rizespor, Romanya'nın Cluj takımında forma giyen İtalyan orta saha oyuncusu Davide Petrucci ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Romanya'nin Cluj takımında, forma giyen 25 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusu  Davide Petrucci  ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Ferah açıklamasında, "Oyuncumuza "hoş geldiniz" dileklerimizi iletiyor ve başarılar diliyoruz." dedi.

Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Çaykur Rizespor, Romanya'nın CFR Cluj ekibinde forma giyen orta saha oyuncusu Davide Petrucci ile üç yıllık anlaşma imzaladı.

Yeşil-mavili ekibin Basın Sözcüsü Aykut Ferah tarafından yapılan açıklamada, teknik direktör Hikmet Karaman'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Bu doğrultuda Romanya temsilcisiyle anlaşma sağlanmasının ardından, İtalyan orta saha oyuncusuyla da yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz Romanya'nın CFR Cluj takımında forma giyen 25 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusu Davide Petrucci ile yapılan görüşmeler sonrası kendisini 3 yıllığına yeşil-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamıştır. Oyuncumuza başarılar diliyoruz."

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da yetişen ve Romanya'nın CFR Cluj ekibine 2014 yılında transfer olan İtalyan oyuncu, bu sezon ligde 6 maçta 540 dakika sahada kalırken 2 gol atma başarısı gösterdi.

image-20160829210828.jpeg

Yeşil Mavililerin yeni transferi Davide Petrucci, Fulya’da bulunan Acıbadem Sports’ta sağlık kontrolünden geçti. 

Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcunun; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcunun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı. 

image-20160829211607.jpeg