Rizespor'a Rize'de Fark Atarız

Rizespor'a Rize'de Fark Atarız
Bir dönem Ç.Rizespor'u da çalıştıran Rizespor'un ligdeki ilk rakibinin teknik direktörü Rize'ye meydan okudu. "Biz bu Rizespor'a Rize'de fark atarız." dedi.

Süper ligin ilk haftasında Rize’de karşı karşıya gelecek olan iki takımın teknik adamı Rıza Çalımbay ve Metin Diyadin birbirinin hazırlık maçlarını takip ederek bol bol not tuttular.

Ligin ilk haftasında Rize’de ağırlayacağı rakibi Gençlerbirliği’ni Almanya’da oynadığı hazırlık maçını yerinde takip eden Rıza Çalımbay, maçta bol bol not tuttuğu gözlendi. Rıza hocanın izlediği maçta sezon hazırlıklarının ikinci etabını Almanya’da sürdüren Gençlerbirliği, Bundesliga ekiplerinden 1.FC Nürnberg ile yaptığı maçı 1-0 kaybetmesine rağmen oynadığı futbolla göz doldurdu.

Rizespor’a fark atarız!

Metin Diyadin maçı izledi kararını verdi! “Fark Atarız”…

Öte yandan Ankara temsilcisinin teknik direktörü Metin Diyadin önceki gün oynanan Eintracht Braunschweig – Rizespor maçına gelerek ilk haftaki rakibini canlı olarak izleme fırsatı buldu. Diyadin’in Rizespor maçı sonrası yakın çevresinde Rizespor’u çok zayıf bulduğunu ve ligde işinin zor olduğunu söylediği öğrenilirken, ilk hafta Rize’de yapacakları maçtan farklı bir skor ile Ankara’ya döneceklerini tahmin ettiğini belirtti.

Haber :Selim Denizalp