Rizespor’a Talih Kuşu Kondu

Rizespor’a Talih Kuşu Kondu
Galatasaray’ın son hafta Rizespor ile olan sezonun son maçını İstanbul’da oynamak istemesi dolayısıyla Rizespor’a talih kuşu kondu.

Fenerbahçe’nin dün akşam İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması dolayısıyla şampiyonluğunu resmen ilan eden Galatasaray, Süper Ligin son haftasında Rizespor ile karşılaşacak. Ancak, taraftarının önünde şampiyonluk kupasını kaldırmak ve şampiyonluğu kutlamak isteyen Galatasaray’ın, karşılaşmayı İstanbul’da oynamak istemesi Rizespor için bulunmaz bir fırsat ortaya çıkardı.

Sezon başından itibaren Rize’de oynadığı karşılaşmalarda tribünlerin dörtte birini dahi dolduramadığından önemli bir tribün geliri bulunmayan Rizespor’un, Galatasaray kupayı kaldırmak ve şampiyonluk kutlaması yapmak istediği karşılaşmayı İstanbul’da oynaması ve Galatasaray’ın Beşiktaş derbisi bilet fiyatlarını uygulaması halinde elde edeceği tribün gelirleri en az 5 yıl boyunca Rize’de oynayacağı karşılaşmalarda elde edeceği tribün gelirlerinin üzerine çıkıyor.

Galatasaray, Beşiktaş derbi bilet fiyatlarını  110 TL ile 800 TL arasında değişen fiyatlarda satışa sunmuş ve 47 bin 800 taraftarla sezon rekorunu kırmıştı.

Rizespor Yönetiminin Galatasaray karşılaşmasının kulubün menfaati doğrultusunda İstanbul’da oynanmasını; Yeşil Mavili Kulubün kazancı için derbi maç bilet fiyatlarını aynı şekilde uygulaması, bu karşılaşma için İstanbul’a gidiş dönüş ve İstanbul’daki diğer masrafların da Galatasaray Kulubü’nce karşılanması ve Rizespor’un kombine kart sahibi taraftarları için bir çözüm bulması şartıyla kabul etmesi en büyük dileğimiz.

İşte Galatasaray’ın hafta sonu 2-0 kazandığı Beşiktaş Derbisinde uyguladığı bilet fiyatları:

galatasaray-besiktas-derbi-bilet-fiyatlari.jpg