Rizespora Yine Egeli Hakem

Rizespora Yine Egeli Hakem
Çaykur Rizespor'un maçlarına üst üstte Ege Bölgesi'nden hakem tayin ediliyor. Yoksa Çaykur Rizespor'un rakiplerinden olan Altay ve Karşıyaka'ya birileri avantaj mı sağlamak istiyor?

Bank Asya 1. Lig'de ilk yarının son haftasında Rize'de Kocaelispor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'umuzun maçına yine Ege Bölgesi'nden hakem tayin edildi.

Yeşil Mavili ekibimizin maçlarına üst üste Ege Bölgesi hakemlerinin atanması kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Ligde Ege Bölgesi'nden rakipleri olan Karşıyaka ile Altay'la zirve ve ilk 6 mücadelesi veren Çaykur Rizespor'un maçlarına sürekli aynı bölgeden hakem tayin edilmesinin anlamı ne?

Çaykur Rizespor Kulubü Yönetimi artık bu sessizliğine son vermeli ve neden Çaykur Rizespor'un maçlarına sürekli aynı bölgeden hakem tayin edildiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na sorup öğrenmeli.

İlk yarının son maçında evimizdeki Kocaelispor maçını yönetecek hakem İzmir Bölgesi üst klasman hakemlerinden Hüseyin Sabancı. Sabancı'nın yardımcılıklarını yine İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemlerinden Serkan Akarca ile Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemlerinden Özgür Fatih Kalaycı yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise İzmir Bölgesi klasman hakemlerinden Murat Saraç görev alacak.

BANK ASYA 1. LİG'İN 17. HAFTASI'NDA DİĞER MAÇLARDA GÖREV ALACAK HAKEMLER VE BAĞLI OLDUKLARI BÖLGELER:

Karşıyaka - Boluspor : Serkan Çınar / İSTANBUL

Kartal - Giresunspor : Koray Gençerler / MANİSA

Konya - Altay : Suat Arslanboğa / MALATYA

K. Erciyes - Bucaspor: Mete Kalkavan / İSTANBUL

Orduspor - Samsunspor : Çağatay Şahan / MANİSA

Dardanel - Gaziantep B.B. : Gökhan Güneşer / ADANA

Mersin İ.Y. - Hacettepe : Hakan Ceylan / İZMİR

K. Karabük - Adanaspor : Mustafa Kamil Abitoğlu / ANTALYA